⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بست چاینا که پسر یارو نیست که بهش رام بدن بابا
همه گوشیایی که MIUI10 دارن این قابلیت که روشون فعاله دیگه نمیشه رام گلوبال نصب کنی رو چین یا برعکس
اگه به هر روشی بوت لودرو باز کنن گوشی sideload میشه دیگه از کار میوفته
همه مدلا بعد از note 7 این قابلیتو دارن
از طرف خود شیا هم هیچ رام گلوبالی دیگه منتشر نشده برای گوشیای بعد note 7
خود note 7 هم شامل این قضیس
ویرایش توسط Gsshop : 04-06-2019 در ساعت 12:58 PM
شبکه بانشی اینا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه منبع نشون بده که نمایندگی چین رام گلوبال نصب کنه روش !
دارم شک می کنم که تو هم همدستشونی
اینم لینک خبر برا اثبات قضیه
تو فروم رسمی شیايومی
ضمن به سریال شبکه دو
شما رو دعوت میکنم به نسخه اینترنشنال و در کلاس جهانی چنین موضوعی یعنی سریال مافیا از انگلستان
اینو خودش گفته و من میدونم که راست میگه ! چون چن نفرو سراغ دارم که گوشیشون اپدیت میشه
این قضیه گفتم صرفا خبرش پخش شد و الا دقیق ترش اینه که رو گوشیای اندروید وان دارن نمیشه اینکا رو کرد البته اونم نه به این معنی که اصلا نشه راه داره منتهی برای اهل فنش
به هر حال این گوشیا براحتی رام گلوبال رسمی روش نصب میشه
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)