یه کسکش جاکشی پیدا نیمیشه به من بگه آلبومو کوژا پخش میکنن کلم خراب شدا همتونو میفوکم ..
یه کسکش جاکشی پیدا نیمیشه به من بگه آلبومو کوژا پخش میکنن کلم خراب شدا همتونو میفوکم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن خر ریدم تو اون هیکل تیه کننده ت جاکش یه ترک لیستی کاوری پخش کننده ای شیزی گوه زدی به البوم خو دیوس ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چ وعض کصشعره چرا هیچ خبری نیست......
این خانه هم سیاه است
از دیشب هیچ خبری نشده نه؟![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب عروسی فائز بود بچه ها
البته فقط خیلی قدیمیا یادشون میاد فائز رو
خب عزیزان برای ریلیز 12 شب به بعد آماده اید دیگه![]()
الدنگا باید تراک لیستو میدادن تا الان
میدونن تراک لیستو بدن کل شعرا لو میره
یه غزل دیگه هم اینه
شب است، یک تنه زیبا شو
و چند ماه شکیبا شو
سپس مرا متولد کن
بتاب روی شبم دریا
و جوجه اردک زشتم را
به زیر بال و پرت قو کن
دوتا بریده ی از شانه
دوتا خجول، دو دیوانه
منم دو دست که میخواهم
بغل بگیرمت ای جنگل
تفقدی نظری چیزی
به این دو ساقه یکم رو کن
تو را ببوس که لب هایت هنوز طعم عسل دارد
تورا بخواه که آغوشت هنوز میل بغل دارد
تورا بکار و شکوفا شو تو را بچین و تو را بو کن
دلم دف است..نیستانا
نگاهی صوفی ناخوانا
جهان پریشی مولانا
دهان پریشی مولانا
تو خانقاه منی با من
بچرخ و یاحق و یاهو کن
مفصل اند زمستان ها
و برف نسخه ی خوبی نیست برای سرفه ی گلدان ها
گلی نمانده خودت گل باش
تو را بکار و شکوفا شو
تو را بچین و تو را بو کن
در حال حاضر 117 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 117 مهمان ها)