میلیک با تو ام ..
میلیک با تو ام ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی روزگار هی روزگار
این اشترم و بقیه دیوثان سرچشمه هنر منو خشکوندن دیگه حتی یادم رفتم یه کات بکنم چه برسه به رمیکس
اگه اینا با من همکاری میکردن الان در سواحل ایبیزا مشغول به کنسرتم بودم
درباره نبودن بخوام جدی صحبت کنم،بعضی وقتا میومدم ولی خب حرفی نداشتم برای گفتن
یه دلیل دیگشم اینکه این چندماه اصلا حوصله اینترنت مینترنتو ندارم خداییش اگه میشد تلگرامو و همه چیو دیلیت اکانت میکردم
اوضاع مملکت خیلی خراب و بحرانیه ولی نمیدونم چرا کسی جدی نمیگیره ملت همه خوابن وقتی بیدار میشن که مملکت پکیده
حالا من خداروشکر اوضام بد نیست دستم به دهنم میرسه که روزگار بگذرونیم ولی اون کارگر بدبختی که با حقوق ۸۰۰ تومنی باید هم خرج زن و بچشو بده هم کرایه خونه بده هم مرغ کیلو ۱۱ تومنی بخره چیکار کنه؟
اون کلیپه رو دیدی که یارو تو یه خونه رفته بعد زنه برای بچه هاش اسکلت مرغ گذاشته بپزه؟
ادم اعصابش داغون میشه
هر کی این وسط داماد میشه دیگه خ خره
اون کسی که اخرای اهنگ در مسافت بارونی همخونی میکنه علی چراغی هست فکر کنم تو اهنگ جمعه هم بود
در کتاب تاریخ اینده مینویسند بدترین حکومت دیکتاتوری در تاریخ کل بشر این دیکتاتوری اسلامی اخوندی بوده
حجاب زوری-زنا حق ندارن دوچرخه سواری کنن-زنا حق ندارن برن ورزشگاه-ورزش زنا هم نشون نمیدن-یه وکیل یه جنایتو فاش میکنه که تو بازداشتگاه جوونه مردمو کشتن وکیله رو میکنن تو زندون-هرکی حرف حق بزنه میگیرن میکننش تو زندون-و میلیون ها جنایت دیگه
اصلا تو هیچ کشور دنیا شما نمیبینید تو خوده کشوره اپوزوسیون وجود نداشته باشه.حتی تو روسیه و ترکیه اپوزوسیون تو خودت کشور وجود داره و وارد انتخابات میشه ولی اینجا اگه یه اپوزوسیون باشه تیکه تیکش میکنن.اینقدرم جنایت کردن کسی جرات نداره جیک بزنه.سیستمم اینقدر غرق تو کثافت و لجنه که کسی میل نداره از سیستم جدا بشه بیاد سمت مردم.خب این اگه دیکتاتوری نیست چیه
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)