فوکم تا دسته تو کیون نویسنده های مطالب ژدیدی که گوذاشتی ..
فوکم تا دسته تو کیون نویسنده های مطالب ژدیدی که گوذاشتی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واقن حیف که خستم مث دوران جوانی نمیتونم بتایپم
و الا چقد اینا الکی تف میدن گاهی اوقات فکر میکنم نشستم داره یه بچه رو قانع میکنم
مثلا اون عرزشی هنر دوست نوشته یجا گفته اغوش و موی مشت یجا انتقاد میکنه عشق رختخوابی را بعد نتیجه گرفته البوم تکلیفش با خودش مشخص نیس ! اخه ننت کو بابات کو اونجا طرف داره معشوق خودشو خطاب قرار میده اون یکی داره جامعه رو خطاب قرار میده فرق این دو تا رو واقن نمیتونی بفهمی ؟ حالا میگی شعرا گنگن اینکه راحته فهمیدنش
هر دو اینا اومدن مثلا به شعر گیر دادن گنگه پس ضعیفه ! اخه این چه حرفیه چاوشی ورداشته ساده ترین شعرای مولانا خونده چارتا شعر دیگه میاورد مخت بگوزه اون وقت میگی شعرا خوب نیس ؟!
این شده قانون من دراوردی ادما هر چیو نمیفهمن یا نمیتونن یا دوس ندارن میگن خوب نیس
بعدشم این البوم بقول نویسنده ای که قبلا لینکشو گذاشتم خودشو در اختیار این نوع شعر حالا نمیدونم غزل مدرن میگن پست مدرن میگن گذاشته ما با این دنیا اشنا بشیم همون کاری که با اشعار کلاسیک کرد این بده ؟ شعرای صفا پر از تشبیهات و استعاره اینو تو نمیفهمی میشه بد ؟ جواب اکبرو من چی بدم![]()
بتاخت قفلِ مرا وا کن
بتاز ای که پُر از راهی
خاله اگوستی میاد جلوی چشم
الیاس من فکر کنم مرگ پدر محسن هم بی تاثیر نبود که تو این البوم اصلا اهنگ 6&8 نداشته باشه
فکر کنم هنوز سالش هم نشد
آره بابا اون آهنگ باز آمدم رو بده بیرون لذشتو ببریم ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت سوم ممنوعه رو دید م الان یه ژوریه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
ای بازی مومو شی شیه ژا نهنگ ابی اومده تو واتس اپ ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 69 مهمان ها)