لامصب اون موهای پشت گردنتم میزدی
اگر اشکال سیستمی و نرم افزاری نباشه یجای خونتون لوله ترکیده باس دنبال نشتی بگردی هر جایی میتونه باشه
یه دفه برای یه موردی رفتم سازمان اب یه پیرمرد پیرزنی اومده بودن داشتن سکته میکردن پول اب سه میلیون تومن اومده بود بعد فهمیدن لوله اب پشت بوم ترک داشته خلاصه با گریه زاری قسط بندی کردن ماهی 100 تومن چون دیگه به سازمان مربوط نمیشه تو خونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا یه خبر خوش برای شاتلی ها
مثل اینکه میشه شما همچنان از سرویس های قدیمی خودتون استفاده بکنین ! یعنی همون تعرفه همون سرعت بالا با اینکه شما مثلا سرویس 128 یا 256 اختیار کردین 16 مگ ست میشه مثل قدیم
من فکر میکردم مجبوری به یکی از سرویسهای جدید سوییچ کنی با تعرفه جدید و هر سرعتی بگیری همون ست میشه ولی اینجوری نیس
همونطور که میدونین شاتل 20 روز قبل سررسید اکانتو باز میکنه بتونی فاکتور رو پرداخت کنی من که 21 ابانم هنوز برام غیر فعاله اما دوستم که 1 ابان تموم میشه ببینین باز براش از سرویس قدیمیش گذاشته پرداخت کنه با قیمت عالی 144 تومن برای یه سال
حالا فعلن اول صبه حس زنگ زدن ندارم یکی دو ساعت دیگه میزنگم مطمئن شم
وای پسر اگه بشه من میشم همون سه ماه 60 تومن با نت شبانه نامحدود
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)