نوشته اصلی توسط Dark Silence فاچ یو بچ میشه دیگه سریال نبینی ؟ نوشته اصلی توسط Dark Silence سریالی که با شور و هیجان از همون اول شروع شه و همه جور مخاطبی رو به خودش جذب کنه 95% مواقع تِر میزنه و کشش نداره و به خاطر افت شدید بیننده هم بیشترشون کنسل میشن بمیر بابا..مگه گفتم بد بود.. خیلیم خوب بود ولی جزو 5تای من نیست به خاطر همین اونا که گند نمیزنن میشن بهترین سریال
نوشته اصلی توسط Chavosh من تا امروز بازی پدیده ندیده بودم چقد خوب بازی میکنن با همون بازیکنا ببین تاثیر مربی چقد زیاده یحیی تو پرسپولیسم بود سبک بازی تیم متحول شده بود ایضا تو ذوب آهن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بمیر بابا..مگه گفتم بد بود.. خیلیم خوب بود ولی جزو 5تای من نیست به خاطر همین اونا که گند نمیزنن میشن بهترین سریال
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗" ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Dark Silence یعنی هرجور فکر میکنم نمیتونم یکی از 1.دکستر 2. واکینگ دد 3. گات 4. هانیبال 5. شرلوک 6. وایکینگ رو بزارم کنار و بریکینگ بد رو بزارم جاش
9NIMA1, Hercules, KamkarDel
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یعنی هرجور فکر میکنم نمیتونم یکی از 1.دکستر 2. واکینگ دد 3. گات 4. هانیبال 5. شرلوک 6. وایکینگ رو بزارم کنار و بریکینگ بد رو بزارم جاش ولی من بریکینگ بدو جای یکی از اینا که سهله، جای همشون میتونم بذارم
نوشته اصلی توسط HASSAN ولی من بریکینگ بدو جای یکی از اینا که سهله، جای همشون میتونم بذارم فقط اون جسی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فقط اون جسی
جهانبخش بالاخره فیکس شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 136 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 136 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن