یادمه از قدیم علاقه خاصی به صدای من داشتی و فن 2 آتیشه من بودی
یادمه از قدیم علاقه خاصی به صدای من داشتی و فن 2 آتیشه من بودی
از این رو برات آهنگ خوندم و وارد فاز خوانندگی شدم
البته خدایش تمرین نکردم تمرین بکنم خیلی بهتر میخونم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش اسم یوزرشو تغییر بده به مشکلات کامپیوتری.من دارم نوه دار میشم این هنوز گیر کرده تو مشکلات ویندوزش
کمکش کنید بی ادبا
یه آهنگ پاپ جدید متفاوت دیگر از سینا سرلک به نام کلاغ به خونش میرسه
وکیل به عشق خودت یه یزدانیم خوندم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیدم چه شاهکاری بود کلا قشنگ به این نتیجه رسیدم که همه چی قدیمیش بهتره . فیلم ، موزیک و مهم تر از همه زندگی قدیم
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)