حالا میشه در مورد آلبوم نظر است ....
سلام دوستان از دیروز قسمت دانلود آلبومها برام غیر فعال شده کسی دیگه این مشکل رو داره؟ به امیر جان هم پیام خصوصی دادم اما جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟ اگه هزینه لازمه میخوام پرداخت کنم
ژانر اکبر مدتی ست که کار جدیدی نداره ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام درود صبح بخیر به دوستان موزیک بارانی گل. و خسته نباشید به مدیر انجمن و سایت امیرخان خستگی ناپذیر
یه تقلید صدا از خودم...گوش بدید چقد صدام شبیه چاوشیه؟؟؟؟؟خوبه؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)