صفحه 763 از 1199 نخستنخست ... 263663713753761762763764765773813863 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 7,621 به 7,630 از 11988

موضوع: ♫♫ ابـراهیم ♫♫ آلبـوم جدید محسن چاوشی پرفروشترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    خودم این شرایط زو در انفوان جوانی تجربه کردم که به جوبیلیو باختیم در طبقه دوم میخواستم خودمو پرت کنم پایین جا نبود ... به نظر من (علی دایی طور ) همین بهتر که این نتیجه به دست اومد تا برای بازی برگشت امیدها کم باشه کخ فشار روحی از روی جوانان ما کمتر بشه و توطئه استکبال جهانی نقش بر آب

فوق حرفه ای
    ولی خدایی ما در مقابل جوبیلیو خیلی موقعیت داشتیم قشنگ یادمه ضربه علی موسوی رو که زد تو اوت
    خلاصه هیاهو الکی این چیزا و داره و خدا رو شکر با این باخت از تبعات بازی برگشت کم میشه و انتظارات پایین میاد ...
    و من الله توفیق الزیارتکم

فوق حرفه ای
    کسـشز بود ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    لنگی های عزیز اومدم دلداریتون بدم همه جا رفتم دلداری دادم
    زور ما به شرق نمیرسه
    لامصب پرسپولیس بازیکن نداره تاهمینجام رفتن دمشون گرم تاقبل گل اول خوب بود ولی بعدش زور حمله کردن نداشت

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نمایش پست ها
    الی کدوم یک از این سریال ها خوب هستن اونو بگیرم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Monkeys12

این تموم شده راستی یا ادامه داره؟

و این

The 100

انتخاب سختیه ولی 100 رو بزن تو گوشش نیگا نکن مال دبلیو سی لامصب خیلی فراز و فرود خوبی داره چن تا تیکه آسم داره که واویلا حیف صحنه محنه شوتایمی نداره

6. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    میگن فوتبال بازی لحظه هاس پر بیراه نمیگن همین موقعیتی که علیپور از دس داد مث یه بازیکن اماتور زد نمیدونم شاید حریفو اماتور دید اونجوری زد ! همین موقعیتو تو بازی رفت السد گل کردن

اگر اون توپ گل میشد حتی بازی دو به یک میباختن بازم دست بالا داشتن

واقعا حیف شد این تیم میتونست قهرمان شه هر چقد حریفم خوب باشه معجزه تو فوتبال کم ندیدیم پرتغال یونان و ...

با گل اول کاری ندارم نمیخوام همه چیزو ماس مالی کنم ولی گل دوم طرف هنوز پاس نداده بود گفتم گله ! شش هفتا بازیکن یورش بردن برای توپ در صورتیکه باید اونایی که دورتر بودن ذهن خوانی میکردن میرفتن سمت راست که سه تا بازیکن ازاد بودن شما لیگای اروپایی ببینین توپ میاد پشت 18 یا همون محوطه بازیکن قبل اینکه ضربو بزنه حالا شوت یا پاس باشه بازیکنای حریف هر کدومشون به یه سمتی میرن بازیکنای احتمالی که توپ میخواد بشون برسه میگیرن پوشش میدن اینجا صحنه گل دوم اختلاف فوتبال ایران و اسیا خودشو نشون داد

احتمال بازگشت فقط 20 درصد

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    انتخاب سختیه ولی 100 رو بزن تو گوشش نیگا نکن مال دبلیو سی لامصب خیلی فراز و فرود خوبی داره چن تا تیکه آسم داره که واویلا حیف صحنه محنه شوتایمی نداره
    هر دوشون تمدید شدن ادامه دارن

فوق حرفه ای
    دهنت سرویس

winter is Here

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    لامصب پرسپولیس بازیکن نداره تاهمینجام رفتن دمشون گرم تاقبل گل اول خوب بود ولی بعدش زور حمله کردن نداشت
    شک نکن اگه تیم ملی با تمام بازیکنای لژیونر و ترکیب کامل هم میرفت میباخت ... فوتبال که مدافعی مثل سید جلال بخواد بلند بریزه روز دروازه همینه ... الان فوتبال ما شده همین !
    از طرفی زور غرب به شرق نمیرسه تو این سالها ... همیشه شرق مقابل غرب دست بالا رو داشته بر خلاف ان بی ای

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    شک نکن اگه تیم ملی با تمام بازیکنای لژیونر و ترکیب کامل هم میرفت میباخت ... فوتبال که مدافعی مثل سید جلال بخواد بلند بریزه روز دروازه همینه ... الان فوتبال ما شده همین !
    از طرفی زور غرب به شرق نمیرسه تو این سالها ... همیشه شرق مقابل غرب دست بالا رو داشته بر خلاف ان بی ای
    بابا دفاعشون خدای سوتی بود دوتا بازیکن هجومی خوب داشت پرسپولیس راحت نیمه اول گل میزد بهشون اونا یه شماره 9 خوب داشتن با دوتا برزیلیه مخصوصا اون سیاهه هافبک وسطشون خیلی عالی بود
    گلرشونم افتضاح بود یکم فشار میاوردن خودشون گل تقدیم میکردن
    هنوزم تموم نشده تو آزادی یه گل زودهنگام میتونه کلا روند و عوض کنه هر چند خیلی سخته

صفحه 763 از 1199 نخستنخست ... 263663713753761762763764765773813863 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 71 مهمان ها)