نظر Amir
در تاریخ : ۳۰ مرداد ۱۳۹۷
به به خوش برگشتین . چقدر دلنشین، حس نوستالژیک داره این صدا
امیرم اره
با استدلال تو اگر نکبتی هم رخ نداده بود به غیر اونایی که میگی هر کس دیگه هم میومد تو قبولش نداشتی
هیچ جای دنیا ننوشتن و قانون نیست که اخر عمر یه مملکتی یه سریا فقط خواننده ان ! همینقدر که تو حق داری نفس بکشی بقیه هم حق نفس کشیدن دارن !
منم بدون شوخی تعصب میگم صدای علی پهلوان و با صدای چاوشی مقایسه کن ببین کدوم بهتره ! اگه تو صدای خش دار دوست داری دلیل نمیشه صدای کس دیگه بد باشه !
وقتی یه گروه یا فرد جدید میاد تو موسیقی که حرف برای گفتن داره شروع می کنین به کوبیدنش نتیجش این میشه که باید به امثال ماکان پازل هیراد گوش کنین
و گرنه در کل جنس صدای پهلوان از شاهین نجفی و محسن نامجو خیلی های دیگه بهتره
در مورد چیزای فنی هم نظری نمی دم چون تخصص من نیست
یکی قسمت 14 ساخت ایران بده به من لطفا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجبیل
������1080p (1.8 GB)
������ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
������ 720p (1.01 GB)
������ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
������ 480p (740 MB)
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
اون لاتاری بود ببخشید
اینو بگیر
������1080p (971 MB)
������720p (726 MB)
������ 480p (427 MB)
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
شیر تو این مملکت.. امروز رفتم خیر سرم به فرهنگ این مملکت کمک کنم،لاتاری و ساخت ایران قسمت 14 رو گرفتم،گفتم چند میشه گفت بیست تومن،منم روم نشد بگم نمیخام کارت کشیدم...
از این به بعد دیگه گوه بخورم بخام به فرهنگ این مرز و بوم کمک کنم..
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)