عدالت رو تو کامنتا ببین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عدالت رو تو کامنتا ببین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر میگه بوریم از اینجا ..
اولین آلبوم یراحی منو رها کن بوده . چاوشی نفرین بوده که هنوزم یه 320 ازش پیدا نمیشه . غیر رسمی
دوباره یه آلبوم غیر رسمی دیگه . بعد یکی رو مردم هی زیاد حرفشو پیش بکشن طرفم باورش میشه چقدر مهم بودم و خودم خبر نداشتم .
همینم باعث میشه احساس غرور کنه .
نمیگم بدم میاد نه . اتفاقا گوش میدم خوبه . فقط در همین حد! مث اینا نیستم 24 ساعت برم دنبال خبر و مصاحبه و ترانه و ...
اینا مخوان بگن هنرمنده روز کشور ما چاوشیه همون کسی که الان جانشین ابی و گوگوش شده .
الان ژولو دستم بودی ژوری چکت میزدم روزی شونصد بار بگی آب روزی شونصد بار بگی نان ..
منو دیدی الان نه داریوش گوش میدم زیاد نه گوگوش. نه ابی . اصن بدمم میاد طرفدار خشک و احساسی یه خواننده تا حالا نبودم
اونی که منطق و احساسم یه جور میگه قبولش دارم . اگه واقعا محبوب و بزرگ باشه منم قبول دارم .
ولی نه اینکه الکی یه آهنگی رو بشنوم و خودم باهاش زمزمه کنم و هیجانی بشم از رو احساسم بیام بگم این دیگه بالا دستش نیست
خواننده ای که آدمو دچار احساسات نکنه که خواننده نیست . کار همشون یه جوره نوع صدا و خوندشون فرق میکنه
همون اندازه که ابی گوش میدم یراحی و چاوشی هم گوش میدم
در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)