AMD بگیر
تازه از اینتلم بهتر بهت خروجی میده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
AMD بگیر
تازه از اینتلم بهتر بهت خروجی میده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Gsshop : 01-16-2019 در ساعت 12:44 PM
شاهکار جدید در دیجی کالا
کارمندای اون فروشنده اومدن تو یکی دو روز برای مودم جدید کامنتای سراسر تعریف و تمجید گذاشتن فروش بره بالا 24 و 25 دیماه
خاک بر سرشون میلان یووه رو حذف کردن
جان من این عنترو نیگا تو مغزش بجای سلول خاکستری عنه
دادستان کل کشور: به خاطر برخی ملاحضات حقوق بشری از اجرای حدود الهی دست کشیدهایم!
اقا این شهرک جیم خیلی سیوکسی میندازه
واسه دختر یارو خواستگار اومد بعد طرف گفت بگین عروس خانم بیان دیگه بابای دختره هم ورداشت گفت ببخشین شما یه ربعه اومدین میگین عروس خانوم ؟! ادم میره دم پایی جلو بسته هم میخره نیم ساعت چونه میزنه
ممر چن روز پیش یادت کردم گفتم حتمن داری به بچت خرسواری میدی دیگه وقت نمیکنی بیای
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)