⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بابا باو پایتخت از موزن خوشش میاد تو تی وی دیدم فیلمش ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
بعله من میدونم منظور توی گوزو اینه که این چه عیدی که توش حیوونا رو میکشن و اصلا قربونی کردن حیوون چه ربطی داره به کشتن نفس و عید نیست عزاست ترویج خشونته و کلا همه دینا عنن
من حرفم اینه تو هروقت اومدی اینجا یه فیلم گذاشتی که داری به یهه گربه غذا میدی بعد بیا گوز گوز کن
منم میگم گوشت قربونی ببرن بدن به این فقیرا حداقل اونا هم یه وعده غذای خوب بخورن بد نیست البته اگه مغایر با تز دکترای فلسفه شما نیست
حسن ریوندی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
یه چی رو بهت بگم داداش امیر من خیلی دوست دارم خیلی هم مدیونتم اینو جلو همه میگم خیلی وقت ها به من کمک کردی ولی اینو از من داشته باش تو اگه طرف مقابلت کمونیست بود مارکس بود فمینیست بود انارشیست بود شیطان پرست بود خشکه مذهبی بود حتی اخونده شکم پرستم بود نگاه نکن به اعتقادش نگاه کن به عملکرد و رفتارش چون اگه بخوای به اعتقادات مردم فکر کنی هم عصبی میشی همم از بیشتر ادمها متنفر میشی تو نگاه کن اگه طرفت ادم خوبی بود معرفت داشت حالا بذار اصلا مسلمون باشه چه مدونم بره مسجد سینه هم بزنه اگه اخلاقش خوب بود معرفت داشت باهاش مراوده کن اگه نه دایورتش کن رو خایه های باقر ...لپ مطلب اینه به اعتقاد نگاه نکن اعتقاد هرکی به خودش مربوطه ..
بذار یه مثال برات بزنم همین پرویز پرستویی برو ببین چقدر با این حاتمی کیا کار کرده چقدر از قاسم سلیمانی تعریف کرده مسلمون و نماز خونم هست ام در مقابلش یغما گلرویی رو ببین مخالف صد در صد هر نوع دینه ولی همین دوتا چقدر همو دوست دارن تا جایی که یغما گلرویی زرت وزورت از کیهان و ... به خاطر انتقاد از پرستویی بهشون حمله میکنه..دو نفرن با دو اعتقاد ضد هم ولی خیلی با هم رفیقن ...پس تو انقدر جبهه نداشته باش در مورد بعضی از فرامین و دستورهای کسشر اسلام ... خودت یادت میاد من همین یکی دوسه سال پیش تو همین فروم با تو سر اسلام بحث کردم ولی الان اصلا برام مهم نیستش نه نمازشو میخونم نه روزشو میگیرم نه مسجدشو میرم اتفاقا تو واحد هاییی که مربوط میشد به دین از این استادا میپرسیدم که مثلا چرا حجاب اجباریه چرا دیه زن اندازه تخم چپ مرده چرا صدای زن حرومه ..کودوم مردی با دیدن موی زن کی.رش راست میشه ؟/ هیچکی جواب منو نداد هیچ کودومشون قانعم نکرد الانم هرچی که خودم فکر کنم درسته هرچی که احساسم بهم میگه درسته همونو انجام میدم...
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)