سلام
آقا لینک فیلم ساخت ایران از قسمت ۹ به بعدو از کجا دانلود کنم ؟
سلام
آقا لینک فیلم ساخت ایران از قسمت ۹ به بعدو از کجا دانلود کنم ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد من یادم میاد تو کتاب های دبیرستان ما تو مبحث ملی شدن نفت همش نوشته بودن که مصدق با کمک شایان ایت الله کاشانی بود که توانست نفت را ملی کند
این اخوند ها فقط یه نظریه دارن اونم گشادیسم اخوندی ...توطئه میکنن میگن کار الهی کردیم تو قران نوشته و مکروا و مکرالله و الله خیر الماکرین ادم میکشند میگن جهاد کردیم تو قران نوشته قتلوا فی سبیل الله و والشاد ال علی الکفار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)