نوشته اصلی توسط
*_*
من بهت همینجا ثابت میکنم که ریشه فقر در کل جهان تکرار میکنم کل جهان گوشت خوردن من و شماست حالا چرا
اگه ادمیزاد گوشت نخوره یعتی سر گاو و گوسفند و مرغ بریده نمیشه وقتی گاو و گوسفند کشته نشن یعنی تعدادشون هی زیاد میشه وقتی تعداد گاو و گوسفند زیاد شد یعنی شیر بیشتر از اب در دسترس هست وقتی شیر بود پنیر و کرده و خامه به وفور زیاد میشه وقتی گوسفند زیاد شد و پشمشون رو زدن یعنی هیچ کس در دنیا دیگه از سرما نمیلرزه وقتی تعداد دام زیاد شد شما کافیه به هر خونواده فقیر در هرجای دنیا یه جفت گوسفند نر و ماده و یه جفت گاو نر و ماده و یه مرغ بدی اونوقت اون خونواده پشم داره شیر و لبنیات داره تخم مرغ هم داره ..در مورد پروتئین گوشت اگه میخوای بگی لوبیا و تخم مرغ هم پروتئین دارن در مورد خونسازی بخوای بگی اب زرشک و اب نار بیشتر خونسازی میکنن ... در مورد غذا و اب دام بخوای بگی الان همین اسرائییل داره با استفاده از اب شیرین کن هسته ای اب شور دریا رو شیرین میکنه اگه این کشورهای هسته ای به هر کشوری یه اب شیرین کن هسته ایی بدن دیگه مشکل اب هم نه برای دام داریم نه برای انسان ادمیزاد فقط و فقط بخاطر لذیذ و خوشمزه بودن گوشت میخوره و این عید قربانم بعضی ها فکر میکنن با بریدن سر گوسفند دارن سر هوا و نفسشونو رو میبرن ... من ایمان دارم که دلیل فقر کل دنیا گوشت خوردن ادمایی هست که دستشون به دهنشون میرسه ...
صادق هدایت میگه : اصلا انسان گوشت خور نبوده اما چون در زمان بربریت به اجبار از گوشت حیوان برای تغذیه استفاده میکرده و چون گوشت حیوانات لذیذ بوده این ارث وحشی را به نسل های بعد منتقل کرده