صفحه 100 از 1199 نخستنخست ... 509098991001011021101502006001100 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 991 به 1,000 از 11988

موضوع: ♫♫ ابـراهیم ♫♫ آلبـوم جدید محسن چاوشی پرفروشترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    نه برا اینکه گوشت پاره کنی
    من بهت همینجا ثابت میکنم که ریشه فقر در کل جهان تکرار میکنم کل جهان گوشت خوردن من و شماست حالا چرا

اگه ادمیزاد گوشت نخوره یعتی سر گاو و گوسفند و مرغ بریده نمیشه وقتی گاو و گوسفند کشته نشن یعنی تعدادشون هی زیاد میشه وقتی تعداد گاو و گوسفند زیاد شد یعنی شیر بیشتر از اب در دسترس هست وقتی شیر بود پنیر و کرده و خامه به وفور زیاد میشه وقتی گوسفند زیاد شد و پشمشون رو زدن یعنی هیچ کس در دنیا دیگه از سرما نمیلرزه وقتی تعداد دام زیاد شد شما کافیه به هر خونواده فقیر در هرجای دنیا یه جفت گوسفند نر و ماده و یه جفت گاو نر و ماده و یه مرغ بدی اونوقت اون خونواده پشم داره شیر و لبنیات داره تخم مرغ هم داره ..در مورد پروتئین گوشت اگه میخوای بگی لوبیا و تخم مرغ هم پروتئین دارن در مورد خونسازی بخوای بگی اب زرشک و اب نار بیشتر خونسازی میکنن ... در مورد غذا و اب دام بخوای بگی الان همین اسرائییل داره با استفاده از اب شیرین کن هسته ای اب شور دریا رو شیرین میکنه اگه این کشورهای هسته ای به هر کشوری یه اب شیرین کن هسته ایی بدن دیگه مشکل اب هم نه برای دام داریم نه برای انسان ادمیزاد فقط و فقط بخاطر لذیذ و خوشمزه بودن گوشت میخوره و این عید قربانم بعضی ها فکر میکنن با بریدن سر گوسفند دارن سر هوا و نفسشونو رو میبرن ... من ایمان دارم که دلیل فقر کل دنیا گوشت خوردن ادمایی هست که دستشون به دهنشون میرسه ...

صادق هدایت میگه : اصلا انسان گوشت خور نبوده اما چون در زمان بربریت به اجبار از گوشت حیوان برای تغذیه استفاده میکرده و چون گوشت حیوانات لذیذ بوده این ارث وحشی را به نسل های بعد منتقل کرده

2. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها

من بهت همینجا ثابت میکنم که ریشه فقر در کل جهان تکرار میکنم کل جهان گوشت خوردن من و شماست حالا چرا

اگه ادمیزاد گوشت نخوره یعتی سر گاو و گوسفند و مرغ بریده نمیشه وقتی گاو و گوسفند کشته نشن یعنی تعدادشون هی زیاد میشه وقتی تعداد گاو و گوسفند زیاد شد یعنی شیر بیشتر از اب در دسترس هست وقتی شیر بود پنیر و کرده و خامه به وفور زیاد میشه وقتی گوسفند زیاد شد و پشمشون رو زدن یعنی هیچ کس در دنیا دیگه از سرما نمیلرزه وقتی تعداد دام زیاد شد شما کافیه به هر خونواده فقیر در هرجای دنیا یه جفت گوسفند نر و ماده و یه جفت گاو نر و ماده و یه مرغ بدی اونوقت اون خونواده پشم داره شیر و لبنیات داره تخم مرغ هم داره ..در مورد پروتئین گوشت اگه میخوای بگی لوبیا و تخم مرغ هم پروتئین دارن در مورد خونسازی بخوای بگی اب زرشک و اب نار بیشتر خونسازی میکنن ... در مورد غذا و اب دام بخوای بگی الان همین اسرائییل داره با استفاده از اب شیرین کن هسته ای اب شور دریا رو شیرین میکنه اگه این کشورهای هسته ای به هر کشوری یه اب شیرین کن هسته ایی بدن دیگه مشکل اب هم نه برای دام داریم نه برای انسان ادمیزاد فقط و فقط بخاطر لذیذ و خوشمزه بودن گوشت میخوره و این عید قربانم بعضی ها فکر میکنن با بریدن سر گوسفند دارن سر هوا و نفسشونو رو میبرن ... من ایمان دارم که دلیل فقر کل دنیا گوشت خوردن ادمایی هست که دستشون به دهنشون میرسه ...

صادق هدایت میگه : اصلا انسان گوشت خور نبوده اما چون در زمان بربریت به اجبار از گوشت حیوان برای تغذیه استفاده میکرده و چون گوشت حیوانات لذیذ بوده این ارث وحشی را به نسل های بعد منتقل کرده

این مردم
    سالهاست که مرتب
    همان فریب‌ها را می‌خورند
    ولی مضحک اینجاست که
    خودشان را باهوش‌ترین مردم دنیا
    هم می‌دانند!

صادق هدایت
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از !M?sbh؟! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

ببین دیدگاهت قسمت هاییش درسته ولی ریشه در قدیم داره
    نمی خوام طولش بدم چون باید برم
    ولی وقتی جمعیت حیواناتی مثل گاو و گوسفند زیاد تر از بقیه جمعیت انسان ها یا حیوانات دیگه باشه اکو سیستم طبیعت بهم می ریزه زمین گرم میشه و هزار اتفاق دیگه میوفته که هم برای انسان بده هم برای کره زمین
    از طرفی وقتی میگی هر خانواده ای یک جفت گاو و گوسفند داشته باشه خودش باعث خیلی مشکلاته که اروپایی ها قرن ها پیش حل کردن این مشکلاتو
    تو قرن های پیشین مخصوصا تو انگلستان حیوانات مثل گاو گوسفند و خوک داخل شهر بین مردم زندگی میکردن و باعث بیماری وحشتناکی مثل تائون شد که کل اروپا رو گرفت.

از اون به بعد فهمیدن که باید حیوانات رو بیرون ببرن از شهراشون

پس مشکلات به این چیزایی که گفتی حل نمیشه فقر هم فقط در شکم نیست ! همین الانشم جمعیت چهارپایان تو دنیا زیاده و متعادل نیست و داره به محیط زیست و اکو سیستم ضربه می زنه ! چیزی با ارزش تر از جایی زندگی که داخلش زندگی می کنیم فکر نم کنم وجود داشته باشه

پس نمی شه کاملا گفت اگه گوشت نخوریم مشکلات حل میشه

می تونی مستند دیکارپیو رو راجع به همین موضوع هست نگاه کنی
    ویرایش توسط Gsshop : 08-23-2018 در ساعت 08:38 PM

6. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    این من و تو نیستیم که به اون کار داریم این دینه به ما کار داره
    دین سیاسی کل زندگی ملتو درب و داغون کرده به 5 درصد از خودی هاشونم سود رسونده مگه تو تو این مملکت زندگی نمی کنی
    این ها حتی طبیعت این سرزمینم نابود کردن یعنی زمینی باقی نمیزارن که بشه حتی روش زندگی کرد
    هیچ انسانی به خودی خود فاسد و ... نیست اون سیستم هست که انسان رو فاسد می کنه
    تمام سیستم های دینی در همه جای دنیا چیزی جز تباهی بوجود نیورده و نمیارن
    بله کاملا حرفت درسته این سیستم دینی سیاسی پدر هممون رو در اورده اما منظور من ارتباط شخص با شخص بود ارتباط شخصی بود مثلا ارتباط تو با الیاس

واالا سیستم دینی کارش از پدر در اوردن گذشته ببخشید رسما مادر ملتو گ.اییده

من خودم تو رستوران کار میکردم دانشجو هم بودم یارو رستوران رو واگذار کرد گفت ملت فقیر شدن نمیان رستوران صاحب جدید هم کل ماها رو بیرون کرد گفت من خودم کارگر دارم الان لیسانس ادبیات انگلیسی ام 4 ماه دیگه باید برم خدمت یه موتور سیکلت زیر پام نیست به جان مادرم قسم کل داراییم 15 هزار تومنه

تو همین مشهد پره از زن و مرد جوون خیابون که سرشون تو اشغاله و دارن ضایعات جمع میکنن میبرن کیلیویی 400 تومن میفروشن

مردمی که میان محمد رضا پهلوی که 40 سال پیش هم خلبان بود هم انگلیسی یاد داشت هم فرانسه بلد بود هم روابط بین الملل میدونست چیه هم سیاستش از دین جدا بود هم 60 سال پیش تو بهترین دانشگاه های جهان تحصیل کرده بود رو میاد با یه اخون بی سواد احمق دیکتاتور که فقط احکام نجاست طهارت یاد داره عوض میکنه این مردم اومدن یه ادم کاربلد دلسوز رو با یه دیکتاتور جاهل عوض کردن میخوای حال و روزشون بهتر از این باشه ؟

تقصیر خوده مردمه ماها هم که انقلاب نکردیم باید بسوزیم زورمونم بهشون نمیرسه امیر جان کودومشون رو مردم نابود کنن بسیج هست **** هست ارتش هست نیروی انتظامی هست اطلاعاتی ها هستن لباس شخصی ها هستن بچه مذهبی ها و هیئتی ها هستن مردم رو گروگان گرفتن دیگه .. بله درسته حرفت 100 صدرصد دین سیاسی یا سیاست دینی ملتو بد بخت کرده منظور من این بود که تو در ارتباطات شخصیت به اعتقاد طرف مقابلت بی اهمیت باش به رفتار و اعمالش کار به گیر

8. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ببین دیدگاهت قسمت هاییش درسته ولی ریشه در قدیم داره
    نمی خوام طولش بدم چون باید برم
    ولی وقتی جمعیت حیواناتی مثل گاو و گوسفند زیاد تر از بقیه جمعیت انسان ها یا حیوانات دیگه باشه اکو سیستم طبیعت بهم می ریزه زمین گرم میشه و هزار اتفاق دیگه میوفته که هم برای انسان بده هم برای کره زمین
    از طرفی وقتی میگی هر خانواده ای یک جفت گاو و گوسفند داشته باشه خودش باعث خیلی مشکلاته که اروپایی ها قرن ها پیش حل کردن این مشکلاتو
    تو قرن های پیشین مخصوصا تو انگلستان حیوانات مثل گاو گوسفند و خوک داخل شهر بین مردم زندگی میکردن و باعث بیماری وحشتناکی مثل تائون شد که کل اروپا رو گرفت.

از اون به بعد فهمیدن که باید حیوانات رو بیرون ببرن از شهراشون

پس مشکلات به این چیزایی که گفتی حل نمیشه فقر هم فقط در شکم نیست ! همین الانشم جمعیت چهارپایان تو دنیا زیاده و متعادل نیست و داره به محیط زیست و اکو سیستم ضربه می زنه ! چیزی با ارزش تر از جایی زندگی که داخلش زندگی می کنیم فکر نم کنم وجود داشته باشه

پس نمی شه کاملا گفت اگه گوشت نخوریم مشکلات حل میشه

می تونی مستند دیکارپیو رو راجع به همین موضوع هست نگاه کنی
    داداش من نگفتم که هرکی تو حیاط خونش بیاد گاو و گوسفند داشته باشه منظورم این بود که مناطقی مثه دشت یا تو روستاها تعبیه بشه و یه عده مثه چوپان از حیوانات ملت مراقبت کنه نه که شهر پر گاو و گوسفند بشه در مورد زیاد شدن گاو و گوسفندم شما که نمیتونی حیوانات وحشی رو گیاهخوار کنی ناچار میشه تعدا زیاد از گاو و گوسفند ها رو داخل حیات وحش رها کنی تا حیوانات وحشی هم اونا رو شکار کنن این طوری دیگه ما نمیبینیم که مثلا یوزپلنگ ایرانی در حال انقراض باشهو.. بعدشم شما با عقیم کردن حیوانات راحت میتونی جمعیتشون رو کنترل کنی ..این ایده من نیست این کار داره تو کشورهای اروپایی در مورد سگ های خیابانی انجام میشه سگ ها رو عقیم میکنن که تعدادشون زیاد نشه ..ولی تو کشور ما همین کارو نمیکنند میان یه عده جانی شهرداری استخدام میکنه میفتن با تفنگ ساچمه ایی و امپول سگ ها رو میکشن ..الان وگان های جهان ( گیاهخواران) همه این مطالب منو مطرح میکنن و هیچکی جواب به اینا نمیده چون جوابی ندارن

10. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    داداش من نگفتم که هرکی تو حیاط خونش بیاد گاو و گوسفند داشته باشه منظورم این بود که مناطقی مثه دشت یا تو روستاها تعبیه بشه و یه عده مثه چوپان از حیوانات ملت مراقبت کنه نه که شهر پر گاو و گوسفند بشه در مورد زیاد شدن گاو و گوسفندم شما که نمیتونی حیوانات وحشی رو گیاهخوار کنی ناچار میشه تعدا زیاد از گاو و گوسفند ها رو داخل حیات وحش رها کنی تا حیوانات وحشی هم اونا رو شکار کنن این طوری دیگه ما نمیبینیم که مثلا یوزپلنگ ایرانی در حال انقراض باشهو.. بعدشم شما با عقیم کردن حیوانات راحت میتونی جمعیتشون رو کنترل کنی ..این ایده من نیست این کار داره تو کشورهای اروپایی در مورد سگ های خیابانی انجام میشه سگ ها رو عقیم میکنن که تعدادشون زیاد نشه ..ولی تو کشور ما همین کارو نمیکنند میان یه عده جانی شهرداری استخدام میکنه میفتن با تفنگ ساچمه ایی و امپول سگ ها رو میکشن ..الان وگان های جهان ( گیاهخواران) همه این مطالب منو مطرح میکنن و هیچکی جواب به اینا نمیده چون جوابی ندارن
    ما الان داریم دوران قدیم اروپایی هارو برای خودمون انجام می دیم یعنی تازه رسیدیم به انقلاب همه چیز اونا

من و تو کاری نمی تونیم بکنیم فقط زمان میتونه این مشکلاتو حل کنه در اینده

12. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تو که لیسانس ادبیات زبان داری چرا نمیری یه اموزشگهای انگلیسی تدریس کنی

14. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    لاتاری رو دوست داشتم... خیلی خوب بود..

نیمه فعال
    فقط صدای موزن رو کم داشت..

فوق حرفه ای
    تو که لیسانس ادبیات زبان داری چرا نمیری یه اموزشگهای انگلیسی تدریس کنی
    داداش رفتم خیلی هاشون میگن ما معلم نمیخواییم

باقیشونم میگن مدرکت باید بیاد

بعدشم ساعتی 6 هزار تومن میگن

یعنی اگه حتی روزی دوتا کلاس بهم بدن میشه روزی 12 هزارتومن

یعنی اگه فقط 2 هزارتومن بشه هزینه رفت وامدم میشه در بهترین حالت برجی 300 هزار تومن

اینجا مشهده یعنی شهریکه

18. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 100 از 1199 نخستنخست ... 509098991001011021101502006001100 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)