نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اسم ترکای اینه چرا ؟؟؟ پس اونایی که من نوشتن چین ؟ اینا مصرع اول هموناس
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار هم حسین هم منزوی بسیار تلخی ناگوار ....
نوشته اصلی توسط H_alone3 اینا مصرع اول هموناس البوم رو کیا دارن الان ؟لاشیا به منم بدین یعنی چی مصرع اول اسم ترکا مصرع اول اهنگاست؟ پس اون اسمایی که من نوشتن چین؟
نوشته اصلی توسط AMIR ALI 1368 قول میدم هیچ کونی از شما پاره نشه... اونوقت چطور قول میدی شما.. تضمینت چیه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH البوم رو کیا دارن الان ؟لاشیا به منم بدین یعنی چی مصرع اول اسم ترکا مصرع اول اهنگاست؟ پس اون اسمایی که من نوشتن چین؟ مث تو کتاب صفا که تو فهرست جای عنوان غزل مصرع اولو گذاشتن رو آلبومم همینکارو کردن اون اسمارو روزنامه همشهری جوان زده بود
فک کنم با هشت تا مریض حالی طرفیم منتها یکی دو لول بالاتر
عجب حلوای قندی تو امیر بی گزندی تو
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH البوم رو کیا دارن الان ؟لاشیا به منم بدین یعنی چی مصرع اول اسم ترکا مصرع اول اهنگاست؟ پس اون اسمایی که من نوشتن چین؟ یعنی مثل کتاب منجنیق به این شکل
نوشته اصلی توسط *_* اونوقت چطور قول میدی شما.. تضمینت چیه پختو چک کن عکستو ببین
نوشته اصلی توسط H_alone3 مث تو کتاب صفا که تو فهرست جای عنوان غزل مصرع اولو گذاشتن رو آلبومم همینکارو کردن اون اسمارو روزنامه همشهری جوان زده بود هیچی بیخوایم بگیم فلان اهنگ رو گوش کن باید یه ساعت شعر بخونیم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هیچی بیخوایم بگیم فلان اهنگ رو گوش کن باید یه ساعت شعر بخونیم به یکی بگی لطفا به بند اول سبابه ات بگو میگه کصخلی چیزی هستی ؟
باو شعرارو نباید قبل البوم میرفت رو نت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 38 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن