روزی هزار بار بگو آب
روزی هزاربار بگو نان
شبیه یکی از کارای کاوه یغماییه
روزی هزار بار بگو آب
روزی هزاربار بگو نان
شبیه یکی از کارای کاوه یغماییه
مزرعهٔ حیوانات (به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: Animal Farm) که در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به نام قلعهٔ حیوانات نیز شناخته شدهاست، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و نوشتهٔ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] است. این رمان در طول [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوشته و در سال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] منتشر شد، ولی در اواخر دههٔ ۱۹۵۰ میلادی به شهرت رسید. مزرعهٔ حیوانات دربارهٔ گروهی از جانوران اهلی است که در اقدامی آرمانگرایانه و انقلابی، صاحب مزرعه (آقای جونز) را از مزرعهاش فراری میدهند تا خود ادارهٔ مزرعه را بهدست گرفته و «برابری» و «رفاه» را در جامعهٔ خود برقرار سازند
=====
جالب شد![]()
oh my god
اقا یکی به من بگه داستان چیه
صبح من فایل زیپ گرفتم 6 تا ترک بود الان اومدم میبینم 8 تا ترک هست ترتیبش هم مثه صبح نیست
حتی مثل ترتیب کاور نیست
داستان چیه؟؟؟؟
محسن چاوشی: با آلبوم «ابراهیم» پا به میدان جنگ گذاشتهام![]()
ما بزرگ و نادانیم اگه شاهین نجفی خونده بود تعجب نمی کردم
خیلی مفهومی خیلی عالی پر از تیکه و شستشو
تو در مسافت بارانی هم در عین عاشقانه بودن حرفهای سیاسی خوشگلی زده
زندانیای سیاسی باید گوش کنن این آهنگو
درست مث آهنگ جنگ زده آلبوم قبل که عاشقانه بود ولی پر از درد جنگ
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 52 مهمان ها)