باشه دادا
من برداشت خودمو میگم
ما بزرگ و نادانیم
مثل گاو مینوشیم
مرتعی سرابی را
قحطی است و میدانیم
گریه غرق خواهد کرد
اسبهای آبی را
یعنی ما توظاهر خیلی بزرگ وبا هیبتیم اما اندازه چیزی نمیدونیم مثل گاو . هرچی دم دستمون میرسه مصرف میکنیم و سرمون به چیزایی گرمه که مثل سرابن واقعی نیستن و ما با ولع دنبالشونیم درصورتی که وجود واقعی ندارن ارزشامون کاذبه .
اسب آبی نیاز به آب داره تا زنده بمونه . آب نماد پاکی و صداقته ولی قحطی اینا باعث میشه اسب آبی تو اشک خودش غرق بشه. یعنی نسل آدمای خوب منقرض میشه
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
هم درشت و غمگینیم
هم سیاه و بدبینیم
هم برای آبادی
قطره ای نمیباریم
هم نگه نمیداریم
حرمت خرابی را
یعنی عین گاو فقط میخوریم و غمگینیم خودمون آدمای خوبی نیستیم و فکر میکنیم همه مث خودمونن. بعدم میگیم مردم فلان وبهمان خودمون برای آبادی کاری نمیکنیم منتظر خوب شدن بقیه ایم. حرمت خرابی رو نمیفهمم هیچی![]()
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
شب که میشود خوابیم
صبح و ظهر هم خوابیم
عصر هم تا شب خواب
شب دوبا[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ه تا شب خواب
توی خواب میبینیم
روز آفتابی را
خودمون نمیخوایم دنبال آبادی و آزادی خودمون باشیم دنیارو آب ببره مابازم خوابیم و خواب آزادی و گلستان شدن دنیارو میبینیم. شاید منظورش بهشت و اتوپیایی که آدم همیشه دنبالش بوده و دینداران معتقدن مثلن منجی بیاد خوب میشه یا منتظر بهشتی که بهشون وعده داده شده هستند
خوب خوب و خوشبختیم
خشک سفت و سرسختیم
ما در اوج تنهایی
چون زنان هر جایی
خوب خوب میدانیم
راه دوست یابی را
با اینهمه باز توهم داریم که ماخوبیم و بقیه بدن و هرچی به سرمون بیارن بازم از خواب بیدار نمیشیم . ب اینکه احساس تنهایی میکنیم اما مثل زن بدکاره حاضر میشیم هرکاری باهامون بکنن و چیزی نگیم. فک کنم اشاره به خیلیییی اجتماعی بودن ما ایرانیاست که باهاش قیافه میگیریم که خیلی مهربونیم و زود با هم میجوشیم
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)