نوشته اصلی توسط R A S O O L ماچ و بوس و لب داره تو شعرش یعنی گفتن اروتیک شعرش؟ من فکر کردم سیاسی چیزی باشه هرچی گوش میدم نميفهمم چرا نباید مجوزش بدن... ا
مثل گااااااو نوشیدیم
نوشته اصلی توسط Gadfly یعنی گفتن اروتیک شعرش؟ من فکر کردم سیاسی چیزی باشه هرچی گوش میدم نميفهمم چرا نباید مجوزش بدن... ا بزرگ و نادانیم سیاسیه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
غرور منقطع النسل
هزار ماهی تنها فدای آبی دریا
نوشته اصلی توسط R A S O O L بزرگ و نادانیم سیاسیه اونو اره، ولی مسافت بارانی نمیفهمم چرا باید مجوز ندن بهش
نوشته اصلی توسط R A S O O L محسن فکر نکرده من الان تحریک میشم با این شعرها قبول کن که رسولی قبول نکنی هم البته رسولی وقتی میگه هزار بسته مسکن یاد بسته های ژلوفنی که از دختره میگرفتی نمی افتی؟
نوشته اصلی توسط Gadfly اونو اره، ولی مسافت بارانی نمیفهمم چرا باید مجوز ندن بهش ترسیدن مردم تحریک بشن
نوشته اصلی توسط HASSAN قبول کن که رسولی قبول نکنی هم البته رسولی وقتی میگه هزار بسته مسکن یاد بسته های ژلوفنی که از دختره میگرفتی نمی افتی؟ آخ زدی به هدف ! خودمم همش یادشون میوفتم خندم میگیره
نوشته اصلی توسط R A S O O L ترسیدن مردم تحریک بشن حالا گاو میشو میشه ب ی شکلی توجيه کرد ولی با شعر رو ندیده بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن