uping ...
خاخا..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن زيبا و ترجمه اهنگ
Mother Love
Mother Love نام آخرین آهنگی است که فردی مرکوری آنرا ضبط کرد که نوشته ی مشترکی بین فردی و برایان می می باشد. که برایان در وب سایت اختصاصی خودش توضیح داده در مورد مراحل پیشرفت این آهنگ (به گونه ای بود که چه بصورت جداگانه و چه با هم توجه خاصی به طبیعت آهنگ و متن آن داشتند). آخرین بخش های شعر را برایان در حال سرود که فردی دیگر قادر به انجام این کار نبود. برایان در تمامی بخش های آهنگ گیتار Parker Fly نواخت . شک همیشگی برایان . گیتار ویژه ی قرمزش تنها در 1:26 زمان از کل آهنگ به نمایش در می آید که با کورد های بسیار قوی و ملودی های کوتاه در زیر شعر شناور است . این آهنگ چهارمین ترک از البوم Made in heaven محصول سال 1995 می باشد.
Mother Love
عشق مادرانه
I don't want to sleep with you
نمی خاوهم در کنارت بخوابم
I don't need the passion too
تو را نه برای اشتیلق و هوس
I don't want stormy affair
نمی خواهم برخوردی باشد
To make me feel my life is heading somewhere
تا این احساس را بکنم که جایی زندگی ام به سامان رسیده
All I want is the comfort and care
همه چیزی که می خواهم راحتی و توجه است
Just to know that my woman gives me sweet mother love
تنها برای اینکه بدانم که عزیزم(زنم) به من عشق شیرین مادرانه می دهد
I've walked too long in this lonely way
بسیار در این مسیر تنهایی راه رفتم
I've had enough of this same old game
دیگه بسمه همون بازی قدیمی
I'm a man of the world and the say that I'm strong
من یک مرد از این جهان هستم و گفته ای هست که من قدرمند هستم
But my heart is heavy, and my hope is gone
اما قلبم سنگین است و آرزو هایم رفته اند
Out in the city, in the cold world outside
خارج در شهر . در دنیای سرد خارج
I don't want pity, just a safe place to hide
ترحم نمی خواهم . فقط جای امنی برای پنهان شدن می خواهم
Mama please, let me back inside
ماما خواهش می کنم . بگذار برگردم به داخل
I don't want to make no waves
نمی خواهم که ناراحتی درست کنم
But you can give me all the love that I crave
اما تو می توانی به من همه ی آن عشقی ارزو دارم را بدهی
I can't take it if you see me cry
نمی توانم بدستش بیاورم اگر مرا گریان ببینی
I long for peace before die…
زمان زیادی برای آرامش قبل از مرگ درام
All I want is to know that you're there
همه چیزی که می خواهم این است که بدانم تو آنجایی
You're gonna give me all your mother love…
تو تمامی عشق مادرانه ات را به من می دهی...
My body's aching, but I can't sleep
بدنم درد می کند . اما نمی توانم بخوابم
My dreams all the company I keep
رویاهایم تمامی جمعی که بدست آوردم
Got such a feeling as the sun goes down
احساسی همچون غروب خورشید
I'm coming home to my sweet…
به خانه می آیم برای شیرینم...
Mother Love
(برای)عشق مادرانه
اوکی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 131 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 131 مهمان ها)