[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه تو توضیح دادنت شاید بخوام بیبینم من سریالو دییوس ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوس دیدی یا نه رامبد تو خندوونه البوم موزن رو تبلیغ کرد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
لعنت الله
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
فراموش ميشوي گوي که هرگز نبودهاي⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]***
صبح، جدا شده بودم از هیاهویِ شهر و صدای محسن چاووشی توی سرم پیچیده بود که میخواند:
تو حکم واجبالاجرایی
و عشق جوخهی اعدام است
به دستِ آه بسوزانم...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش همین چند سال قبل بود، آن روزها که فیسبوک بروبیایی داشت و من هم آنجا برای خودم خانهای داشتم پربازدید، یک آخرِ شبی دربارۀ صدای محسن چاووشی متن تندی توی فیسبوک نوشتم و خوابیدم. اولِ صبح هم قرارِ گفتوگویی داشتم. ظهر که خسته آمدم دفتر مجله، بچهها گفتند چه نشستهای که صفحهی فیسبوکات پر از ناسزاست! بعد هم یکی از آن جمع درآمد و گفت: آخر آدمِ حسابی کسی با چاووشی هم درمیافتد؟ گفتم دوستش ندارم. گفت نداری که نداری چرا جار میزنی. خلاصه که آن روز یک کتکِ مفصلِ مجازی از دوستداران آقا چاووشی خوردم و درسِ عبرتی گرفتم و گذشت. گذشت تا رسید به این روزها که دیگر محسن چاووشی گوش میدهم. که صدایش را دوست دارم. که شخصیتش را، همینقدری که نشانمان داده، دوست دارم. که وقتِ شنیدنش لامکان میشوم.
تغییر کردهام دیگر. قرار نبود که تا ابد بنشینم سرِ کوچه و سنگ پرت کنم به یکی. بازهم لابد تغییر میکنم. دارم یاد میگیرم که سخت نگیرم، دل بدهم و تغییرهایم را بغل کنم. دارم یاد میگیرم که با خودم آشتی باشم که پیشنیازِ هر دوستی و آشتی دیگری است
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 108 مهمان ها)