اینستاگرام بالا میاد تو مرورگر براتون؟
تا چند ساعت پیش باز میشدا
باز چه گندی زدن توش
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[Forwarded from Labyrinth]
گناه من چیست
اگر سگی را که سالها پیش
همسایهام
دو ساعت پیشم به امانت گذاشت
فراموش نکردهام؟
گناه من چیست
اگر دوست افسردهام
که هرشب
کنار خیابان
بالا میآورْد و من به او میخندیدم
طوری مرد
که یک عاشق بعد از خداحافظی میمیرد؟
و تو که حواست هنوز بهجاست
غمگین بودی از اینکه سیگار میکشیدم
در شلوغیِ خانه اما
نگران میدویدی بهسمت آن پاکت لعنتی
که مبادا
سیگار بچّهات
زیر دست و پا له شود
گناه من چیست
جز اینکه از تُنگی غمگین
پریدم بیرون و فرزندت شدم
و بوسههایی را که یادم داده بودی
مثل پولِ توجیبی
در راه مدرسه گم کردم
و هنوز
دختری را تعقیب میکنم
که با روپوش سرمهای
و دندانهای سفید
نمیخندید
تا من پیر شوم
و هرشب کنار همهچیز دنیا بالا بیاورم
از دوستهای واقعی بترسم
از همسایههای واقعی بترسم
از سگهای واقعی بترسم
و حساسیت به کلمهی فِراق
رنجم بدهد؟
تو که جای تمام قرصها را میدانی و
وقتی میخندی
بیشتر شکل خودت میشوی
و اعتقادت به دریا
ماهیها را
برای روضه دور هم جمع میکند
چرا یادت نبود که وقتی مرا حامله بودی
کمتر گریه کنی
تا من امروز
به این حافظهی بلندمدّت
مبتلا نباشم
#حسین_صفا #نرگس
#شعر_معاصر #نشر_نیماژ
@Labyrinth_mag
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
مبتلا نباشم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 136 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 136 مهمان ها)