این گزارشگر عباس قانعه جالب بود خخخخخخخ
این گزارشگر عباس قانعه جالب بود خخخخخخخ
پرسپولیس لیاقتشو داشت...دم همشون گرم...
دم برانکو هم گرم...یه نخ موی گندیدش میچربه به کل هیکل کیروش
تو این دنیای شخمی همین یه دلخوشی برامون مونده...
به راستی که زيبا تر از فوتبال هم وجود داره؟
من کرسی شرای این سایتو هیچ وقت نفهمیدم نسخه پرو نصب کن ولی ورژنش همینه اگر خودت سر در میاری چی به چیه
علمی صوبت کن یه رفیق شیرین عقلی داشتیم میگفت من یه نت خوب میخوام یه فایلو میزنی همینجوری میره جلو دانلود کنه ! منظورش خط سبر نرم افزار idm
ببین اگر پینگ خط خوب نیس باید ببینی برای مدت طولانی اینجوره یا یکی دو روز من الان 14 مگه دیشب 15 بود دیروز صب 16 با توجه به ترافیک شبکه
اگر سرعت خوبه تو یه سایتایی مشکل داری این دیگه به شاتل بر نمیگرده نت خراب شده ایران خوب پینگ نمیشه
حرف سرعت نت شد بروبچ شما با گوشی ، نت همراه اول هات اسپات میزنین با سیستم چقد سرعت میگیرین ؟ من قبلنا تا 5 مگ میگرفتم اما الان شده مث نت adsl خونه یک و خورده ای سرعت میده نمیدونم منطقه ما ریده گوشی من ریده چی این وسط ریده
گوه توش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همراه اول سرعتش عالیه میدون انقلاب سر البوم موزن آپلود تا 2 مگ میرف ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 85 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 85 مهمان ها)