گرچه سعی میکنم اسکلا رو جواب ندم ولی تو غول نرم افزاری بذا روشنت کنم
ایفون ایکس ناچ داره می هشتم داره
ایکس صفه اولد سامی داره که می هشتم داره
کیفیت ساخت می هشت از ایکس بالاتره خیلی بالاتر
ظرفیت باتری می هشت بالاتره و تکنولوژی qc4 داره
دوربین می هشت از ایکس قویتره
قدرت پردازنده می هشت بالاتره
می هشت صفه نمایش بزرگتر داره
بلوتوث هر دو 5 هس
بابا فاخر ادعات سوراخ کونه خرو فقط پاره نکرده
تکنولوژی Face ID رو با هاشیه خالی ناچ می ۸ مقایسه میکنی ؟
پردازنده Apple A12 Bionic که هم ۷ نانو متریه هم قدرتش نزدیک پردازنده Mac Book Air هست رو با اسنپ دراگون ۸۴۵ که ۱۱ نانومتریه مقایسه کردی ؟
من کاری ندارم اپل چی کار میکنه یا شیا چی کار میکنه ولی دیگه یه چیزی بگو بگنجه
یه چیزی فقط میری از رو سایتا می خونی همونو میای ول میدی دوباره
تا بحال صدبار اینجور بحثا با شیرین عقلا اینجور شده نمیدونم چرا باز ادامه میدم امیدوارم جواب این کامنتو ندی چون واقن حوصله ندارم فقط برو تو افق محو شو
تکنولوژی فیس ایدی خوب شد گفتی یادم رفت همن تکنولوژی رو می هشتم بکار گرفته و اولین گوشی اندرویدی جهان بود که که این قابلیتو تو گوشیای اندرویدی اورد یعنی اسکن سه بعدی بخاطر همین ناچش اینقد بزرگه چون همه اون سنسورا باید جا بشن اپلم گفته امیدواره در سالای اینده چن تا از این سنورا با هم ادغام کنه ناچ کوچیکتر بشه
پردازنده ایکس a11 هس نه 12 که a11 و 845 هر دو 10 نانومتری تولید شدن
و خط اخر والا ببخشین من مث شما تو کمپانی اینتل کار نمیکنم اطلاعاتم در همین حد مقالات فناوری تو سایتا هستش بازم شما غول نرم افزاری ببخشین
عجایب شهر
ارازل بد
اربابای شهر
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)