نوشته اصلی توسط Gsshop گروهی که همون عکس البوم قبلی رو دوباره کاور کرده دیگه معلومه اهنگاش تکراریه بازم آلبومش اومده مثل فیلم 7 تومن زیپ با پسورد فردا رمزش میاد ..
نوشته اصلی توسط peyman.2012 کم غلط اضافه بکن شغال تو کدوم عنی هستی الان تو این وضعیت عنی ..
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! تو کدوم عنی هستی الان تو این وضعیت عنی .. مگه نمیگم کم گوه بخور
رسول لاشی شیژوری سریال میبینی شونصد روز رف هنو اونجایی ..
من تو دو روز دیدم روزی یه فصل ..
نوشته اصلی توسط peyman.2012 مگه نمیگم کم گوه بخور من تو رو نمیشناسم شه عنی هستی تخ داری اعلام وجود کن تا بفهمی با کی داری حرف میزنی نفله ..
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! رسول لاشی شیژوری سریال میبینی شونصد روز رف هنو اونجایی .. غیر از اونم داره چیزی یا نه؟ منتظر باشم ؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اوه راس میگی الان با پروفوسور میرن رو هم .. :l
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! من تو رو نمیشناسم شه عنی هستی تخ داری اعلام وجود کن تا بفهمی با کی داری حرف میزنی نفله .. بخواب معامله... زر زیاد از وجودت داری میزنی برو بگیر کپه مرگت رو بذار واِلا سر و تهت را یکی میکنم
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! اوه راس میگی الان با پروفوسور میرن رو هم .. :l پروفسور و بیخی با الیسون جون کاری میکنن ؟؟ پروفسور که بیرونه داره جقشو میزنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن