ولی استقلال میزد بهتر بودا
mohammadho3in
ممه تو گو نخور دیوس ..
نوشته اصلی توسط peyman.2012 آره ولی استاد شادمهر چطوری حسین؟ اون پیمان فحش نمیداد که دیگه عکس مدل نمیزاری خوبم تو خوبی؟
peyman.2012
حالا اومدن میگن تیم ما از داوری سود برده والا کجا ما سود بردیم الان گوزبه گفت پرسپولیس از داوری سود برده
نوشته اصلی توسط mohammadho3in حالا اومدن میگن تیم ما از داوری سود برده والا کجا ما سود بردیم الان گوزبه گفت پرسپولیس از داوری سود برده میگه شجاع کارت نمیگیره در حالی که هر بازی داره کارت میگیره.. باید به شجاع تجاوز کرد به خاطر این کارتاش
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! سینجبیل بیا قهر نکن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR میگه شجاع کارت نمیگیره در حالی که هر بازی داره کارت میگیره.. باید به شجاع تجاوز کرد به خاطر این کارتاش شجاع خیلی دوسش دارم با غیرت بازی میکنه بدجور اعصاب نداره سپاهان دوست نداشتم گفتم اگه بیاد تیم ما همش کارت قرمز میگیره
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط mohammadho3in شجاع خیلی دوسش دارم با غیرت بازی میکنه بدجور اعصاب نداره سپاهان دوست نداشتم گفتم اگه بیاد تیم ما همش کارت قرمز میگیره اره با تعصبه ولی اینو با اون کمال دیوث الکی کارت میگیرن همش.... اون کمال همه بازیای حساس به خاطر همین گه کاریاش محرومه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اره با تعصبه ولی اینو با اون کمال دیوث الکی کارت میگیرن همش.... اون کمال همه بازیای حساس به خاطر همین گه کاریاش محرومه همشون خوبن فقط این احمد خوب بازی نمیکنه جا نیفتاده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن