[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر 5 قسمتش اينجا هست ولي نميشه دانلود كرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر 5 قسمتش اينجا هست ولي نميشه دانلود كرد
چرا میشه من تونستم
اخرین ورژن مرورگرت افزونه فلش و نرم افزار idm رو باید داشته باشی ضمن اینکه یه فولتر شکن پر سرعتم داشته باشی اگر لینک نمیده بت یکی از اینایی که بت گفتم نداری
این فولتر شکنای رایگان به درد نمیخوره اونا به زور یه پیجو باز میکنن باس بخری اگرم داری اون مواردی که بالا گفتمو انجام بده
عزيز من ايران نيستم مشكل فيلتر شكن ندارم ، نرم افزار idm رو دارم و اخرين ورژن مرور گرم ولي تنظيمات رو بلد نيستم ممنون ميشم راهنماييم كني
تنظیمات لازم نیس اون خودش رو مروگرت فعال میشه حتمن الانم هس فقط افزونه فلش رو نصب کردی اخرین ورژنشو ؟
نه ، idm رو هم بايد اخرين ورژنش رو نصب كنم؟
از كجا ميتونم اخرين ورژن idm رو دانلود كنم
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)