صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 34

موضوع: در جهان آزاد زندگی کنید |‌ نسخه جدید اوبونتو زستی زاپوس

فوق حرفه ای

Smile در جهان آزاد زندگی کنید |‌ نسخه جدید اوبونتو زستی زاپوس

سلام بر دوستان عزیز

امروز برای معرفی یک سیستم عامل قدرتمند رایگان و متن باز این تایپک رو ایجاد کردم

در دنیای امروز استفاده بیشتر افراد از سیستم عامل ویندوز است و این باعث شده که عادت به سیاست های غیر آزاد و تجاری مایکروسافت شده ایم

بی شک تغییر عادت امری بسیار سخت است اما اگر علاقه مند به داشتن دنیایی ازاد بدون سیاست های دست و پاگیر شرکت های نرم افزاری در راستای فروش محصولات تجاریشان هستید گنو/لینوکس را امتحان کنید

لینوکس هسته و یا همان کرنل سیستم عامل محبوب لینوکس می باشد و در اصل خود سیستم عامل گنو/ لینوکس خوانده می شود

لینوکس توزیع های زیادی دارد و شرکت های مختلفی با توجه به نوع خدمات خود این هسته رو برای خود سفارشی سازی می کنند و از آن توزیع پشتیبانی می کند ( [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] )

سیستم عامل گنو/لینوکس از پایداری بسیار بالاتری از ویندوز برخوردار است و بیش از ۵۰ درصد سرور های اصلی ترین شرکت ها در جهان و خود مایکروسافت از لینوکس استفاده می کنند

در اصل لینوکس نیامده تا بهترین سیستم عامل جهان شود , لینوکس امده تا با دادن تمامی قطعات پازل به شما این امکان را دهد که هر چه دوست دارید بسازید

اما ویندوز و مک قطعات پازل را با توجه به سیاست های خود سرم هم می کنند و فقط امکان استفاده از همان قطعات را به شما می دهند

اگر علاقه مند هستید راجع به دنیای نرم افزار ازاد و لینوکس بیشتر بدانید می توانید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] را بخوانید این کتاب سعی می کنه دیدی جامع در مورد لینوکس به شما بده

خب به سراغ یکی از معروف ترین توزیع های گنو / لینوکس می ریم که مخصوص سیستم های خانگی و لپ تاپ هست

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

معرفی اوبنوتو

Ubuntu

اوبونتو (به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: Ubuntu) یک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بر مبنای توزیع [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] است. واژه اوبونتو از مفاهیم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» (به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: Humanity Towards Others) است.

اوبونتو از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کاربرپسند است و توانسته رشد بالایی در جذب کاربران ویندوز و تازه‌کار داشته باشد. اوبونتو پشتیبانی نسبتاً خوبی از تمام زبان‌های زنده دنیا از جمله [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دارد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

شرکت کنونیکال هر ۶ ماه، یک نسخه با پشتیبانی ۹ ماهه و هر دو سال یک بار (در ماه چهارم سال‌های زوج میلادی)، نسخه‌ای با پشتیبانی بلندمدت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ۵ ساله عرضه می‌کند.

اخرین نسخه رسمی و پایدار ابونتو ۱۶.۰۴ می باشد که می توانید از لینک زیر ان را دانلود کنید (نسخه LTS با پشتیبانی ۵ ساله می باشد )

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

جدیدترین نسخه اوبونتو ۱۷.۰۴ می باشد که می توانید فایل iso رو از لینک زیر دریافت کنید (نسخه پایدار)

کافیست فایل مربوطه رو دانلود و از طریق دی وی دی با فلش به صورت بوتیبل اجرا کنید

همچنین شما می توانید قبل از نصب نرم افزار از طریق فایل دانلود شده اوبونتو را به صورت لایو اجرا کنید و ان را امتحان کنید

تمامی نسخه های بالا رایگان هستند

ویرایش توسط Gsshop : 04-13-2017 در ساعت 05:08 PM

2. 11 کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    از لینوکس قبلا استفاده کردم جذاب تر از ویندوز هست امکاناتش هم تقریبا بهتره ولی خب بعضی نرم افزار ها برای لینوکس نیومده البته امکان نصبشون با برنامه wine هم هست درکل بهترین کار از نظر من نصب کردن لینوکس در کنار ویندوز هست.

چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

4. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    وسوسه شدم نصبش کنم

نیمه فعال
    فقط واسه کسایی که کد نویسی میکنن هس یا کاربرای عادی هم میتونن استفاده کنن ؟
    چو تخته پاره بر موج رها رها رها من

7. کاربر مقابل از pangabi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pangabi نمایش پست ها
    فقط واسه کسایی که کد نویسی میکنن هس یا کاربرای عادی هم میتونن استفاده کنن ؟
    همه میتونن استفاده کنن ولی برای کاربرای عادی کار کردنش سخته
    صادق بالا گفت بهترین کار نصب لینوکس در کنار ویندوز هست چون تا بخوای باهاش راه بیای زمان میبره
    به یاد آرتین
    عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
    بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر

سانگ تکست = فرت
    تکست آوا = فرت
    TEXTAVA@

9. 2 کاربر مقابل از TO FAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh1 نمایش پست ها
    وسوسه شدم نصبش کنم
    بشین با اکس پیت کار کن
    به یاد آرتین
    عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
    بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر

سانگ تکست = فرت
    تکست آوا = فرت
    TEXTAVA@

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط TO FAN نمایش پست ها
    بشین با اکس پیت کار کن
    با عرض معذرت از شما دوست عزیز ولی ک.یرم با تخمام تو کیون اکس پی حالم ازش بهم میخوره فقط ویندوز 10
    ویرایش توسط sadegh1 : 05-21-2018 در ساعت 05:34 PM

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh1 نمایش پست ها
    از لینوکس قبلا استفاده کردم جذاب تر از ویندوز هست امکاناتش هم تقریبا بهتره ولی خب بعضی نرم افزار ها برای لینوکس نیومده البته امکان نصبشون با برنامه wine هم هست درکل بهترین کار از نظر من نصب کردن لینوکس در کنار ویندوز هست.

این قضیه بر میگرده به عادتی که ما به اون نرم افزار تو ویندوز کردیم

وگرنه برا همه نیاز های ما نرم افزار داخل مخازن گنو لینوکس وجود داره

13. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    در جامع ازاد لطفا ادب رو رعایت کنید دوستان با تشکر

15. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    در جامع ازاد لطفا ادب رو رعایت کنید دوستان با تشکر
    من با ادبم تقصیر این طوفانه

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)