یه راه حل دیگه برا اونایی ک مشکل دارن
نت همراه اول (که البته یکم گرونه ولی خب بنظرم می ارزه اگ مشکل adsl داشته باشین)
بسته یک ماهه 29 هزار تومان
شبا 1 تا 11 صبح کاملا رایگان
مشکلش اینه تو ساعات دیگ نت ندارین فقط 1 تا 11 رایگان
یه راه حل دیگه برا اونایی ک مشکل دارن
نت همراه اول (که البته یکم گرونه ولی خب بنظرم می ارزه اگ مشکل adsl داشته باشین)
بسته یک ماهه 29 هزار تومان
شبا 1 تا 11 صبح کاملا رایگان
مشکلش اینه تو ساعات دیگ نت ندارین فقط 1 تا 11 رایگان
جواب سوالم بدم برم:
حداکثر تبادل ترافیک در سرویس های نامحدود یعنی چه؟
این سیاست شرکتای ارائه دهنده نت هست
مثلا میان میگن که نت نامحدود و مشتری رو جذب میکنن
ولی در اصل نامحدود نیس مثلا سقف 200 گیگ گذاشتن برای دانلود تا بیشتر از اون دانلود نکنی
حداقل تبادل ترافیک در سرویس های نامحدود یعنی چه؟
وقتی که شما یک سرویس به صورت نامحدود میخرید!حداقل تبادل ترافیک را تقسیم بر 30 (تعداد روزهای ماه) کنید هر عددی که به دست بیاد شما در هر روز میتوانید مطابق آن عدد دانلود (با سرعت بالا) داشته باشید و بعد اینکه این مقدار تموم شد (در روز) سرویستون سوئیچ میشه و حداکثر سرعت دانلودی که در اختیار شما قرار میگیرد 10 تا 12 کیلوبایت است.
منم بخاطر همینه ک میگم نت مخابرات بهتره چون این حداقل و حداکثر رو نداره (لااقل طرح من ک اینجوریه خیلی ام راضی ام)
امیدوارم کمک کرده باشم
تو مطمئنی من قبلا 512 نامحدود مخابرات داشتم تنها خوبیش این بود که سرعتش همیشه رو 60 بود یعنی سرعتش رو 60 کیلوبایت ثابت بود البته الان دیگه مخابرات طرح نامحدود رو برداشته ضمنا نگفتی شما چه سرویسی از مخابرات رو گرفتی هرچند فکر نکنم پس از پایان قرارداد دیگه با شما قرارداد بسته بشه چرا که قرار شده کسانی که مشتریان کنونی نامحدود مخابرات هستن در صورت پرمصرف بودن باهاشون لغو قرارداد بشه.
دوست عزیز من اصفهانم !من طرحم صد دانه یاقوته سرعت دانلودم همیشه 1.5 مگ در ثانیه چه شبا ک رایگانه چه ساعتای دیگه)
50 تومن دادم برای 6 ماه _40 گیگ نت روزانه بهم دادن و شبا هم 99 درصد رایگان
مخابرات طرحی ک 100 درصد رایگان باشه نداره ولی همین 99 درصد رایگانم عالیه بنظر من _2 گیگ از شارج در مقابل 200 گیگ دانلود حجم خیلی کمیه
این هم ک میگین لغو قرار داد میشه برا پر مصرفا اشتباهه
هیچگونه محدودیتی نداره انتخاب طرح (مگه اینکه خود مخابرات طرح رو برداره)
مثلا همین طرح صد دانه یاقت رو میشد تا پنجم این ماه خریداری کرد (الان دگ برداشتن)
ولی بازم طرحای 99 درصد رایگان داره (بستگی ب مخابرات استانتون داره)
در رابطه با سرعت هم بگم خود منم اول فک کردم قراره یه نت مزخرف بدن بهم!طرحم 2048 بود سرعتمم همونطور ک گفتم 1.5 مگ در ثانیه س
اینم بگم 2048 باید سرعت دانلود 250کیلوبایت باشه در ثانیه ولی از اون نصاب مخابرات ک پرسیدم گفت اینترنتی ک داره ارائه میشه 10 مگ هست و برا همه ظرحاش سرعت یکیه!و سرعت بالا باشه ب نفع خود مخابراته
نمیدونم!شاید شانس من خیلی خوب بوده!
دوستامم یکی دو نفر گرفتن خیلی راضی بودن
در کل نه مخابرات مال بابامهنه دارم کاسبی میکنم
چیزی ک بود گفتم بقیه استفاده کنن
من خودم Art1 دارم اما ماهانه 40 گیگ مصرف دارم...یکی از نکاتی که باید رعایت کنید اینه که : نباید پشت سر هم دانلود کنید...ورگنه هیچ مشکلی پیش نمیاد..یکی از دوستانم تو شاتل اینو بهم گفته بود..منم تا الان مشکلی نداشتم...مثلا شما روز اول 3 گیگ فایل(یک فایل 3 گیگی) دانلود کنی و روز بعد 1گیگ و همین جوری روزانه این مدلی دانلود کنی سریع محدود میکنن و پروموشن ها رو از روی سرویستون برمیدارن...وقتی هم که محدود میکنن معلوم نیست کی به حالت عادی برمیگردید...پس اگه فایل سنگینی دارید که حجمش زیاده وسطش pause کنید و دوباره ادامه بدید...الان من تقریبا از این 40 گیگی که گفتم بیشتر مصرف شخصی ام هست نه دانلود!! واسه همین اصلا محدود نمیشم!! فقط یبار طی 3 روز 8 گیگ گرفتم که سریع محدودم کردن...تاگفته نماند این محدودیت برای سرورهای ایرانی نیست و از سایت های همچون soft98 و downlod و mihandownlod و بعضی از سایت های موزیکی که سروراشون روی اپلودسنترهای ایرانیه میتونید راحت مثل قبل دانلود کنید...
اگرم محدود شدید زنگ بزنید و سرویستون یه لول بالا پایین ببرید تا اطلاعات سیستمی شما هم همراه با اون ریست بشه و از اول محدودیت ها برداشته بشه..
یه نکته هم واسه اونایی که میخوان ی فایل سریع دانلود کنن: زنگ بزنید به شاتل بگین میخوایم سرویس 8مگ بخریم اما میخوام ببینم خطم کشش داره یا نه!! اونا حدود 2 ساعت خط شمارو روی سرویس 8 مگ آپ میکنن تا ببین خط شما نویز داره یا نه!! بهتون میگنن از نت استفاده نکنید ولی بکنید D: وقتی که آپ کردن خطو شما دانلود شروع کنید و سرعتو تجربه کنید
البته یادتون باشه history شما تو سیستم میمونه و هر چند مدت این کارو کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا که زده دانلود شبانه رایگان فقط ماهانه تا 3 گیگ مجازه!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)