صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 33

موضوع: حداقل تبادل ترافیک در سرویس های نامحدود یعنی چه؟

نیمه فعال

حداقل تبادل ترافیک در سرویس های نامحدود یعنی چه؟

با سلام
    دوستان با توجه به اینکه میدونم اکثر کاربران موزیک باران اهل دانلود هستند و از سرویس های نامحدود استفاده می کنند خواستم بپرسم اینکه در سرویس های نامحدود تمام شرکت ها درج شده حداقل تبادل ترافیک فلان گیگ در حقیقت به چه معناست چون به شرکت ها هم زنگ می زنی درست جواب نمیدن؟
    با تشکر از همه دوستان

حرفه ای
    اگه شاتل داری که باید بگم سیاست شرکت اینه که بستگی ب سرویس نامحودی که انتخاب می کنی در عین حال حداقل ی حجم مشخصی رو می تونی استفاده کنی و بازم دست و بالت بستس و نا محدودی

خودمو مثال بزنم که سرویس ارت5نامحدود دارم که حداقل تبادل 40گیگ هست اگه کمو زیاد داره ممکنه بیش از 40گیگ مصرف کنم و محدود بشم و سرعتم بیاد پایین و ممکنه روی 60-70گیگ مصرف محدودم کنن..

سوال بی جوابی هست که تابحال شرکت پاسخ روشنی نداده

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

3. 3 کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط SaSan69 نمایش پست ها
    اگه شاتل داری که باید بگم سیاست شرکت اینه که بستگی ب سرویس نامحودی که انتخاب می کنی در عین حال حداقل ی حجم مشخصی رو می تونی استفاده کنی و بازم دست و بالت بستس و نا محدودی

خودمو مثال بزنم که سرویس ارت5نامحدود دارم که حداقل تبادل 40گیگ هست اگه کمو زیاد داره ممکنه بیش از 40گیگ مصرف کنم و محدود بشم و سرعتم بیاد پایین و ممکنه روی 60-70گیگ مصرف محدودم کنن..

سوال بی جوابی هست که تابحال شرکت پاسخ روشنی نداده

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ممنون به خاطر پاسخگویی من خودم حدود 20 روزی است که 256 شاتل گرفتم که زده 25 گیگ حداقل تبادل ترافیک تا الان حدود 55 گیگ استفاده کردم یعنی 30 گیگ بیشتر از حداقل تبادل ترافیک اما سرعتم همچنان بالاست. نگرانیم از اینه در آینده مشکلی رخ نده.

5. 2 کاربر مقابل از hossein007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    خواهش می کنم

اگه ب دانلود و مصرف زیادت ادامه بدی محدود می شی تاچند روز دگه کمه کمش چند روزی دانلود نکن و مصرف رو بیار پایین ممکنه دیرتر محدود بشی اما خلاصه می شی!!!

7. 3 کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    خواهش می کنم

اگه ب دانلود و مصرف زیادت ادامه بدی محدود می شی تاچند روز دگه کمه کمش چند روزی دانلود نکن و مصرف رو بیار پایین ممکنه دیرتر محدود بشی اما خلاصه می شی!!!
    واقعا این جوریه نمی دونستم فقط یه سوالی اینکه محدود میشم یعنی چی الان سرعت دانلود منجیرم بین 180 تا 260 هست یعنی میخوام بدونم چقدر سرعتم میاد پایین و اینکه بعد از یک ماه دوباره سرعتم خوب میشه اینها سوالاتی است که متاسفانه شرکت ها جواب درستی به آدم نمیدن باور کنین من به همه شرکت ها زنگ زدم هیچ کدوم جواب قابل فهمی به آدم نمیدن.

9. کاربر مقابل از hossein007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    چیز عجیبی نیس چون من 5ساله که شاتل هستم متوجه سیاست های کثیف و دزد بازی اینا نشدم

اما سرعتت زمانی که محدود بشی میاد روی 60-70 و چند روز بعدش به 16کیلو بایت می رسه!!!!!!!!!

البته از سرور خارجی فقط محدود می کنن وگرنه سرور داخلی همچنان سرعت بالا هست و دیر تر محدود می کنن رو داخلی!!!!!مث میهن دانلود سافت 98 و....

11. 2 کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    البته می تونی وقتی محدود شدی درخواست ی سرویس بالاتر رو بدی و ما ب تفاوت قیمت رو پرداخت کنی و سرعت بیاد سرجاش

13. 2 کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    البته می تونی وقتی محدود شدی درخواست ی سرویس بالاتر رو بدی و ما ب تفاوت قیمت رو پرداخت کنی و سرعت بیاد سرجاش
    ممنون از راهنماییات اما مگه سرعت از آغاز ماه بعدی دوباره به اول برنمی گرده و این محدودیت تا آغاز ماه بعد نیست پس چرا درخواست سرویس بالاتر بدم؟

15. کاربر مقابل از hossein007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نه بعضی وقتا ممکنه سرعتت باتمدید دوره برنگرده و همچنان تو محدودیت باققی بمونی!

من درخواست ارتقا سرویس می دادم و ما ب تفاوت رو می دادم و سرماه که سرویسمو تمدید می کردم از دوباره برمی گشتن ب سرویس اولم فقط قبل پرداخت ی زنگ می زدم می گفتم ارت قبلیمو فاکتور بزن

17. 2 کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نه بعضی وقتا ممکنه سرعتت باتمدید دوره برنگرده و همچنان تو محدودیت باققی بمونی!

من درخواست ارتقا سرویس می دادم و ما ب تفاوت رو می دادم و سرماه که سرویسمو تمدید می کردم از دوباره برمی گشتن ب سرویس اولم فقط قبل پرداخت ی زنگ می زدم می گفتم ارت قبلیمو فاکتور بزن
    دمت گرم خیلی کمکم کردی

19. کاربر مقابل از hossein007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)