نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: پنجمین آلبوم گروه آریان به نام خداحافظ منتشر خواهد شد + دمو یکی از قطعات آلبوم

فوق حرفه ای

پنجمین آلبوم گروه آریان به نام خداحافظ منتشر خواهد شد + دمو یکی از قطعات آلبوم

علی پهلوان در یک فایل صوتی خبر از انتشار اخرین البوم گروه آریان به نام خداحافظ بعد از محر و صفر خبر داد

این آلبوم آخرین البومی هست که از اریان می شنوید و آریان بعد از 16 سال فعالیت در موسیقی کشور فعالیت هاش به پایان میرسد

واعضای این گروه از این پس یه صورت انفرادی بدون نام آریان به ادامه فعالیت موسیقی خود می پردازند

طی هفته های اتی جزئیات رسمی انتشار البوم و یک سری مباحث دیگه از طرف اعضای گروه و محسن رجب پور منتشر خواهد شد

به پایان امد این دفتر حکایت همچنان باقی است

در ادامه می توانید دمو یکی از قطعات البوم را بشنوید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ویرایش توسط Gsshop : 08-29-2014 در ساعت 03:27 PM

2. 7 کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    زدم کامینگ سون

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    ارین هم نابود کردی عمرا اینم بیاد

حرفه ای
    آهنگاشون مثل قدیما خوب در نمیومد!
    ولی حیف شد به هر حال
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

حرفه ای

نیمه حرفه ای
    رجب پور همیشه به دو تا مهره خودش علی پهلوان به عنوان رهبر گروه آریان و بنیامین مغرور بود و این ها را حاصل مدیریت خوب خودش می دونست ---

ولی با از دست دادن این ها --- شیر بی دندون شده ---

دخالت های بیش از حد رجب پور و پهلوان، مانع پیشرفت آریانی ها و تجزیه گروه شد --- موسیقی آریانی ها مدت هاست دلچسب نیست --- (از نظر من از همون اول هم نبود!) ---

ضمن اینکه کار گروهی در هنر همیشه تاریخ انقضا داره --- مخصوصا توی ایران ---

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شرایطی که ما رو به اینجا رسوند ترکیبیه از شرایط، تهیه کننده و خودمون. خیلی هم پیچیده تر از این حرفاست. من زندگیمو واسه آریان گذااشتم و تا کاملا مطمئن نشدم که ادامه اش برای نام آریان ضرر داره تسلیم نشدم. صبر کردم چون آریان یه بخشی از دل منه. الان هم اگر انفرادی کار کنم اینور دنیا فقط هزینه کردم که دلم خوش باشه وگرنه این همه هزینه برای یه تک آهنگ که قراره 99 درصد مجانی دانلودش کنن و یه درصد خارج از کشور شاید بخرن به کجا میرسه؟ شما نیستی پشت صحنه ببینیچی مارو به اینجا رسوند و من دوست دارم ذهنیت شما همون زیبایی حرکت قو روی آب باشه تا حرکات تند پاهاش زیر آب.

فوق حرفه ای
    لینک موسیقی ما

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)