صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 13 از 13

موضوع: 📺📺 درهم برهم📺📺

  1. #11
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    31,212
    تشکر
    622
    تشکر شده : 801
    دنیا هنوز برای گوشی‌های ماژولار آماده نیست










    برای مدت کوتاهی همه دیوانه‌ی گوشی‌های ماژولار شده بودند. گوگل و ال‌جی درگوشی‌های ماژولار موفق نبودند و این موضوع برای لنووا به‌عنوان تنها باقی‌مانده‌ی این حوزه معنایی خواهد داشت؟ گوشی‌های دارای قطعات قابل تعویض، در حال تبدیل‌شدن به تحول عظیم بعدی صنعت بودند. گوگل پروژه Ara را به‌صورت دمو به نمایش گذاشت بود و ال‌جی نیز گل سرسبد خود G5 را که دارای بخش جداشونده‌ی قابل اتصال به سایر تجهیزات جانبی است را رونمایی کرد و همچنین لنووا گوشی‌های Motorola Moto Z را که دارای ماژول‌های بلندگو و پروژکتور تصویر از نوع اتصال مغناطیسی است را دارد. به‌طورکلی می‌توان گفت ماژولار بودن باعث می‌شود مردم از گوشی‌های خود زمان بیشتری استفاده کنند، آن‌ها را شخصی‌سازی کنند و از اتلاف انرژی الکتریکی بکاهد. درحالی‌که به نظر می‌رسید این فنّاوری توجه زیادی را جلب کرده است و رو به رشد است، ناگهان متوقف شد. گوگل Ara را متوقف کرد و فروش بد G5، ال‌جی را مجبور به بازگشت به سمت مسیر اصلی خود کرد؛ و اکنون لنووا به‌عنوان آخرین باقی‌مانده‌ی این میدان است و ما نمی‌دانیم که آیا این گوشی‌ها روزی دوباره حرکت خود را از سر خواهند گرفت یا خیر. بااینکه داشتن یک گوشی ماژولار بسیار مفید و جالب است، اما این موضوع به این زودی‌ها جا نخواهد افتاد. چراکه از موانع فنی گرفته تا مشکلات مربوط به میزان سادگی استفاده، باعث خواهند شد که سال‌ها یا حتی دهه‌ها طول بکشد تا قطعات قابل تعویض بادوام، مقرون‌به‌صرفه و قابل‌جابه‌جایی به‌صورت گسترده مورداستفاده قرار بگیرند.

    چرا از ابتدا این موضوع تبدیل به یک موضوع مهم شد؟

    به اول داستان برویم. رویای گوشی‌های ماژولار از ابتدا وجود داشته است. مردم برای سال‌ها کامپیوترهای دسکتاپ خود را پیکربندی می‌کردند و اجرای چنین کاری برای تلفن‌های همراه گام بزرگی نخواهد بود. تحلیلگر و مدیر Emerging Device Strategies آقای Ken Hyers می‌گوید: مردم سرهم‌بندی کردن را دوست دارند. این‌که یک محصول را بگیرند و بهبود بدهند، بخشی از طبیعت انسان است. ایده مفهومی این کار در سال ۲۰۱۳ از Phonebloks گرفته‌شده است. این گوشی مفهومی که زاییده ذهن طراح آلمانی Dave Hakkens است، دارای قطعات سخت‌افزاری است که می‌توانند به‌صورت بلوک‌های مجازا، از یکدیگر جدا شوند. اجزا این گوشی مانند قطعات لوگو به یک برد اصلی متصل می‌شوند. پس‌ازآن Hakkens شروع به همکاری با موتورولا کرد و ازآنجاکه گوگل مالک موتورولا شد، شروع به کاربر روی یک گوشی با قطعات قابل تعویض به نام پروژه Ara کرد. بافاصله کمی، در سپتامبر سال ۲۰۱۶ شرکت ال‌جی G5 را در نمایشگاه سالانه Mobile World Congress در بارسلونا رونمایی کرد. این مدل دارای طراحی ماژولار مانند است که دارای یک بخش جداشونده برای امکانات جانبی است که ازجمله می‌توان به گیره دوربین و مبدل صوتی آنالوگ به دیجیتال آن اشاره کرد. چند ماه بعد لنووا Moto Z و Moto Z Force را رونمایی کرد. در آن زمان، لنووا دو سال در تلاش برای جذب برند Motorola Mobility از گوگل بود. به دلیل حضور سه شرکت بزرگ در حوضه موبایل‌های ماژولار، رشدی ظاهری در این رابطه ایجادشده بود؛ اما چند ماه بعد همه‌چیز از هم پاشید.

    مشکلات ماژولار بودن

    امکان جدا کردن اجزا از تلفن همراه و اتصال مجدد آن‌ها بسیار ساده به نظر می‌رسد، اما این کار پیچیدگی‌های مکانیکی و فنی بسیار عظیمی دارد. همه ماژول‌ها باید استانداردسازی شوند و بدون مصرف زیاد باطری، امکان ارتباط با یکدیگر را داشته باشند. هزینه تحقیق و توسعه در این موارد برای شرکت بسیار زیاد خواهد بود و هیچ شرکتی نیز نمی‌خواهد به خاطر اشکالات ماژول تولیدشده توسط اشخاص دیگر سرزنش شود. روند آزمودن و تائید این قطعات قابل تعویض، زمان‌بر، پیچیده و هزینه‌بر است. در بازار بسیار رقابتی امروز، فروشندگان مایل به تمرکز بر ایده‌هایی هستند که کشش سریعی را به خود جلب کنند. علاوه بر آن مکانیسم اتصال باید به‌اندازه کافی بادوام باشد تا قطعات از محل خود جدا نشوند. زمانی که Ara درراه بود، گوگل اعلام کرد که آزمون‌های مربوط به افتادن گوشی با شکست روبه‌رو شده است. هر بخشی که دارای اتصال ماژولی باشد، چه از نوع قفل مکانیکی باشد و چه از نوع مغناطیسی، سختی و یکپارچگی کلی گوشی را کاهش می‌دهد. و موضوع آخر قانع کردن مردم برای خریدن آن است. این موضوع برای هر تلفن همراه عادی که توسط شرکت‌هایی غیر از اپل و سامسونگ تولیدشده باشد نیز چالش بزرگی است. اگر محصول به‌اندازه کافی متقاعدکننده نباشد و یا کار با ماژول‌ها سخت باشد و یا بسیار گران باشد، خریداران به سمت آن نخواهند رفت. Neil Mawston آنالیز گر و مدیر اجرایی Global Wireless Practice می‌گوید: برای مشتریان حمل کردن بیش از یک گجت مشکل است. خیلی آزاردهنده است اگر منزل یا کار را بدون برداشتن یکی از ماژول‌های موردنیازتان ترک کنید. بعلاوه داشتن وسایل بیشتر برای حمل کردن به معنی وسایل بیشتر برای گم کردن است.

    گوگل و ال‌جی فعلاً از این موضوع خارج‌شده‌اند

    مدیر فنّاوری شرکت ال‌جی Skott Ahn در مصاحبه ماه ژانویه خود گفت: این پروژه، آزمایش معناداری برایمان بود بااینکه هزینه زیادی را متقبل شدیم. منظور آقای Ahn از پروژه، بازی قماری بود که ال‌جی با G5 انجام داد. در دهه سوم سال ۲۰۱۶ این دستگاه فروش بسیار ضعیفی داشت و شرکت در بخش تلفن‌های همراه خود مبلغ ۳۸۱ میلیون دلار را از دست داد. به همین دلیل ال‌جی سریعاً این مفهوم را از طراحی G6 حذف کرد و جای آن را به چیزی مرسوم‌تر داد. همچنین پایان پروژه Ara برای دوستداران فنّاوری ناامیدی بزرگی بود. طراحی براق و انعطاف‌پذیر بودن آن، بهترین ایدآل برای گوشی‌های ماژولار به نظر می‌رسید؛ و همیشه این‌گونه به نظر می‌رسید که گوگل تنها چند هفته با رونمایی نسخه اولیه آن برای توسعه‌دهندگان فاصله دارد؛ اما Ara هیچ‌گاه به یک محصول تبدیل نشد. اگر شرکتی بتواند ماژولار بودن را به واقعیت تبدیل کند، آن شرکت گوگل بانفوذ جهانیش خواهد بود.

    آخرین نفر

    اکنون‌که گوگل و ال‌جی خود را از این دور خارج کرده‌اند، لنووا تنها شرکت باقی‌مانده در این وادی است. از زمان رونمایی آن از جون تا نوامبر سال ۲۰۱۶ لنووا یک‌میلیون Moto Zs فروخته است و پیش‌بینی می‌کند که تا سال اول سه میلیون دستگاه بفروشد. این میزان فروش، میزانی خوبی برای شرکت حساب می‌شود، اما در مقام قیاس، لازم به ذکر است که اپل در یک‌چهارم آخر سال مشابه، ۷۴٫۵ میلیون آی‌فون فروخته است. بااین‌حال لنووا بزرگ‌ترین نام در حوضه ماژولارها است. بااینکه میزان فروش آن به‌اندازه سامسونگ یا اپل نیست، اما Moto Z چیز متفاوتی است. مدیر برنامه Moto Mods آقای John Touvannas گفت: ما در رابطه با مشتریان موفقیت بزرگی را می‌بینیم. او همچنین گفت: ما به‌کل پلتفرم متعهد هستیم و ما همچنان اینجا ایستاده‌ایم و باور شدیدی به چیزی که می‌سازیم داریم.


    به یاد آرتین
    عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
    بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر


    سانگ تکست = فرت
    تکست آوا = فرت
    TEXTAVA@





  2. 2 کاربر مقابل از TO FAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .


  3. #12
    فوق حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    31,212
    تشکر
    622
    تشکر شده : 801
    سایت فارسی هواوی راه‌اندازی شد



    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]


    هواوی در ایران اقدام به راه‌اندازی نسخه فارسی وب‌سایت خود کرده است. با راه‌اندازی نسخه فارسی وب‌سایت هواوی، کاربران ایرانی امکان دسترسی به محصولات و سرویس‌ و خدمات پس از فروش این برند را خواهند داشت. این وب‌سایت شامل بخش «گوشی‌های تلفن‌ همراه»، «لپ‌تاپ و تبلت» و «گجت‌های پوشیدنی» است که کاربران می‌توانند از محصولات هواوی روی سایت دیدن کرده و گزینه‌ مورد نظرشان را انتخاب کنند و به ویژگی‌ها و قابلیت‌های آن و حتی مقایسه محصولات مختلف دسترسی داشته باشند. در این وب‌سایت همچنین امکان دسترسی به سرویس و خدمات پس از فروش وجود دارد و کاربران با مراجعه به بخش «پشتیبانی» سایت می‌توانند با وارد کردن شماره سریال یا مدل گوشی از سرویس و خدمات محصول مورد نظر برخوردار شوند.
    دسترسی به سایت فارسی هواوی از طریق لینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امکان‌پذیر است.




    به یاد آرتین
    عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
    بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر


    سانگ تکست = فرت
    تکست آوا = فرت
    TEXTAVA@





  4. کاربر مقابل از TO FAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. #13
    نیمه حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    نوشته ها
    8,921
    تشکر
    33,445
    تشکر شده : 13,100
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •