نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: ~~> بیوگرافی و عکس های جدید ترانه علیدوستی

نیمه فعال

~~> بیوگرافی و عکس های جدید ترانه علیدوستی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (زاده ۲۲ دی ۱۳۶۲، تهران) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر و مترجم ساکن ایران است.در ویژه نامه شماره ۱۰۰ ماهنامه “صنعت سینما” که نگاهی است به سینمای ایران در دهه هشتاد، به انتخاب ۱۳۰ نویسنده و منتقد سینمایی به عنوان بهترین بازیگر زن دهه انتخاب شد. همچنین در سال ۱۳۹۰، ماهنامه سینمایی فیلم او را به عنوان بهترین بازیگر زن دهه ۸۰ انتخاب کرد. ترانه علیدوستی در دورهٔ راهنمایی، دو سال در هنرستان موسیقی تحصیل کرد که ««کلارینت» و «پیانو» می‌زد. در دورهٔ دبیرستان مشغول تحصیل در رشتهٔ علوم تجربی بود که در کلاس‌های بازیگری امین تارخ ثبت نام کرد. سال ۱۳۷۹ از طریق همین کلاس‌ها برای بازی نقش «ترانه پرنیان» در فیلم «من ترانه ۱۵ سال دارم» انتخاب شد و با بازی در این فیلم وقفه‌ای در تحصیلاتش افتاد که سرانجام در «رشتهٔ کامپیوتر» دیپلم گرفت.
    او برای بازی در فیلم «من ترانه ۱۵ سال دارم» جایزهٔ سیمرغ بلورین بیستمین جشنوارهٔ فیلم فجر، جایزهٔ نخل زرین از سومین جشنوارهٔ اجتماعی آبادان، جایزهٔ منتقدین و نویسندگان سینمای ایران و همچنین جایزه بهترین بازیگر زن از پنجاه و پنجمین «جشنوارهٔ فیلم لوکارنو (سوئیس)» را دریافت کرد. روند موفقیت‌های او با فیلم دومش «شهر زیبا» ادامه یافت. علیدوستی پس از تجربه‌های موفق سینمایی‌اش، بازی در عرصه تئاتر را نیز با نمایش «فنز» تجربه کرد. این نمایش با استقبال بسیاری روبه‌رو شد. سال ۱۳۸۰-۱۳۷۹ یک دورهٔ «فیلمنامه‌نویسی» در کلاس‌های «حوزه هنری» گذراند. او تا سال ۱۳۸۲ در فیلمی حضور نداشت و بیشتر به علایق دیگرش مثل نوشتن و موسیقی می‌پردازد. پدر او، «حمید علیدوستی» بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران و از مربیان کنونی فوتبال ایران است. برادرش در چهارشنبه‌سوری سال ۱۳۸۴ فوت کرد. این داستان دقیقا در همان سالی اتفاق افتاد که علیدوستی با درخشش در فیلم چهارشنبه‌سوری توانست خودش را به عنوان یک هنرپیشه خوب معرفی کند. سینما

سال نام فیلم نقش کارگردان یادداشت و زمان پخش
    ۱۳۹۳ استراحت مطلق عبدالرضا کاهانی
    ۱۳۹۳ مادر قلب اتمی علی احمدزاده
    ۱۳۹۱ زندگی مشترک آقای محمودی و بانو ساناز روح‌الله حجازی سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر
    ۱۳۹۱ آسمان زرد کم عمق غزل بهرام توکلی ۱۳۹۲
    ۱۳۹۰ پذیرایی ساده لیلا مانی حقیقی ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
    ۱۳۹۰ انتهای خیابان هشتم نیلوفر علیرضا امینی فروردین ۱۳۹۱
    ۱۳۸۹ هر چی خدا بخواد پارمیدا نوید میهن‌دوست اولین همکاری با رضا عطاران
    ۱۳۸۸ راز دشت تاران پرستار هاتف علیمردانی
    و محمد لطفعلی
    سال ۱۳۸۹
    ۱۳۸۸ زندگی با چشمان بسته پرستو رسول صدرعاملی شهریور ۱۳۹۰
    ۱۳۸۷ درباره الی الی اصغر فرهادی بهمن ماه ۱۳۸۷
    ۱۳۸۷ تردید مهتاب واروژ کریم مسیحی بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر
    ۱۳۸۶ کنعان مینا مانی حقیقی مهرماه ۱۳۸۷
    ۱۳۸۴ چهارشنبه سوری روحی اصغر فرهادی سال ۱۳۸۴
    ۱۳۸۲ شهر زیبا فیروزه اصغر فرهادی سال ۱۳۸۲
    ۱۳۸۰ من ترانه ۱۵ سال دارم ترانه پرنیان رسول صدرعاملی سال ۱۳۸۰
    تلویزیون

ترانه علیدوستی که تا کنون در هیچ نوع سریال تلویزیونی حضور نداشته درباره حضور نیافتن خود در سریال های صدا و سیما اینگونه سخن گفت: من در تلویزیون بازی نمی کنم. ۱۲ سال هم هست که بازی نمی کنم. چون معتقدم یک خیانت فرهنگی است. قبلا هم گفته ام. انتخاب کرده ام. حتی سریال های سطح بالاتر ما نهایتا دستخوش یک جهت گیری بی موردی در پخش می شوند. من کسانی را که در تلویزیون کار می کنند قضاوت نمی کنم ولی مردم حق دارند قضاوت کنند. ما در این جایگاه قرار داریم که قضاوت شویم. نویسندگی

علاوه بر سابقه اش در بازیگری، او برای نویسندگی در وبگاه شخصی اش نیز شناخته شده است. علاوه بر این، داستان های کوتاه و نقدهای مختلف او به صورت گسترده در مجله ها و روزنامه هایی مانند روزنامه شرق منتشر شده است. در سال ۲۰۱۰ در پی انتشار مطلبی از او در وبلاگش در حمايت از اصغر فرهادی که در دفاع از هنرمندان دگراندیش مطلبی منتشر کرده بود، وبلاگ اين بازيگر سينما و تئاتر به دستور کميته دولتی فيلترينگ، حذف شد و بدين ترتيب آرشيو اين وبلاگ نيز از روی سايت بلاگفا حذف شده است. به هر حال وبگاه جدید او همچنان فعال است. ترجمه

ترانه علیدوستی با ترجمه داستان رویای مادرم اثر «آلیس مونرو» در نوزدهمین دوره کتاب فصل، در گروه ادبیات شایسته تقدیر شناخته شد. جوایز و افتخارات

• کاندید بهترین بازیگر نقش اول زن از انجمن منتقدان برای آسمان زرد کم عمق – ۱۳۹۲
    • برنده جایزه پروین (به همراه لیلا حاتمی و نگار جواهریان) – ۱۳۹۱
    • تقدیر شده برای بهترین بازیگر از جشنواره وزول برای پذیرایی ساده – ۱۳۹۱
    • کاندید بهترین بازیگر از سی و یکمین جشنواره فجر برای آسمان زرد کم عمق – ۱۳۹۱
    • برنده جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم آسیایی و عربی اوسیان سینه فن برای پذیرایی ساده – ۱۳۹۱
    • کاندید بهترین بازیگر از سی امین جشنواره فجر برای پذیرایی ساده – ۱۳۹۰
    • کاندید بهترین بازیگر نقش اول زن از سومین جشن انجمن منتقدان برای تردید – ۱۳۸۸
    • کاندید بهترین بازیگر از بیست و هفتمین جشنواره فجر برای تردید – ۱۳۸۷
    • کاندید بهترین بازیگر از دهمین دوره جشن خانه سینما برای چهار شنبه سوری – ۱۳۸۵
    • تقدیر شده برای بهترین بازیگر نقش مکمل زن در جشنواره فجر برای چهار شنبه سوری – ۱۳۸۴
    • کاندید بهترین بازیگر از جشن خانه سینما برای شهر زیبا – ۱۳۸۳
    • کاندید بهترین بازیگر از بیست و دومین جشنواره فجر برای شهر زیبا – ۱۳۸۲
    • برنده جایزهٔ نخل زرین بهترین بازیگر زن از سومین جشنوارهٔ اجتماعی آبادان برای من ترانه ۱۵ سال دارم – ۱۳۸۱
    • برنده جایزه بهترین بازیگر زن از پنجاه و پنجمین جشنوارهٔ فیلم لوکارنو سوئیس برای من ترانه ۱۵ سال دارم – ۱۳۸۱
    • برنده جایزه بهترین بازیگر زن از انجمن منتقدین و نویسندگان سینمای ایران برای من ترانه ۱۵ سال دارم – ۱۳۸۱
    • برنده سیمرغ بهترین بازیگر زن از جشنواره فجر برای من ترانه ۱۵ سال دارم – ۱۳۸۰

عکس های ترانه علیدوستی :

ترانه علیدوستی
    عکس ترانه علیدوستی
    ترانه علیدوستی
    عکس های جدید ترانه علیدوستی

2. 8 کاربر مقابل از hosseinov عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

4. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها

کاربر جدید
    از این کاربر 2 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    تشکر دوست عزیز

نیمه حرفه ای
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

8. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)