صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19

موضوع: آقا یه سؤال

حرفه ای
    ما قبلا هم چند جا پراکنده صحبت کردیم در این باره... به نظر من کسی که یه آلبومو گوش میده، باید بره بخره، چون صاحب اثر براش زحمت کشیده... البته اینکه یه بار گوش بدی، بعد بذاریش کنار چون با سلیقت جور نبوده یا از نظرت کار به درد بخور نبوده، اون بحثش فرق میکنه... این دوستمون ظاهرا میگه آلبومو دوست داشته و داره گوش میده، پس باید بره بخره... البته این نظر منه، نظر همه هم جای خودش محترمه... ولی به هر حال خواننده برای رضای خدا نیومده آلبوم بده، اومده که پول در بیاره... درسته پول آلبوم مستقیم توی جیب خواننده نمیره و خواننده امتیاز آلبومشو واگذار می کنه ولی به هر حال اون شرکتی که آلبومو خریده و منتشر کرده هم دنبال درآمد بوده...
    کلا ما باید یاد بگیریم وقتی از چیزی استفاده می کنیم که پولیه، پولشو پرداخت کنیم... این یه چیز منطقی و عرفی توی همه دنیاس...
    حالا آلبومهایی که به صورت مجاز منتشر نمیشه و لس آنجلسیه، اون یه مقدار داستانش فرق داره... گر چه اگه کسی بتونه اون رو هم بخره، صد البته بهتره ولی به هر حال کشور ما از قانون کپی رایت بین المللی پیروی نمیکنه و طبیعیه که شرکت های نشر کننده آلبوم هم میدونن که نباید روی فروش آلبوم داخل ایران حساب کنن...
    اگه کسی هم براش سخته 3000 تومن پول آلبوم بده تقریبا با نصف این قیمت میتونه از سایت beeptunes به صورت قانونی آلبومو بخره...
    البته بازم جای بحث هست، دلایل زیادی هست برای خرید و مسائل مختلفی که میشه پیرامونش صحبت کرد ولی فعلا به همین میزان اکتفا می کنم

2. 2 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ..... نمایش پست ها
    چند تا فاخر نام ببر
    بشخصه از داخلیا البومای استاد شجریان-همایون شجریان-فریدون آسرایی اونوریا هم آثار داریوش عزیز و شاهین نجفی و محسن نامجو

4. کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    20-25 دقیق نمیدونم
    خیلی سخاوتمندی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo نمایش پست ها
    در این شکی نیست که این خواننده ها باید حمایت بشن ولی نه اینکه هر چرتی رو که خواستن بدن بیرون!
    من اول دانلود میکنم بعد اگه خوشم بیاد میخرم!باتوجه به اینکه اوضاع موسیقی اصلا خوب نیست یادم نمیاد آخرین آلبومی که خریدم کدوم بوده!
    پس اصلا عذاب وجدان نگیر ! عذاب وجدان رو باید اون خواننده ای بگیره که سال 85 یا 86 معروف شده و امسال به پشتوانه ی همین معروفیت میاد یه آلبوم ضعیف رو میده بازار فقط واسه اینکه پول در آورده باشه! آلبومش هم همین چند وقت پیش اومد بیرون! امیدوارم متوجه باشی منظورم کدوم خواننده هست
    فکر کنم منظورت علی اصحابی باشه

حرفه ای
    این کلیپ از نامجو رو ببین
    حتما شاخ درمیاری

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

البته من خودم از این پسره خیلی بدم میاد
    داداش این امید دانا دیوونست و از این افشاگری ها زیاد کرده .بعد آهنگ رضا خان نامجو معروف و رسانه ای شده

8. کاربر مقابل از SaSan69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    داخلی ها هیچ مشکل مالی ندارن . یه البوم میدن 100 تا 120 ملیون خرج میکنن ، حدود یک سوم از خرجی که کردن، شایدم بیشتر از فروش آلبوم در میارن ، بعد کنسرت میزارن و دو برابر پول آلبوم در آمدشونه . همین احسان خواجه امیری امسال بالای 20 تا کنسرت تا الان داشته . هر هفته یکی دوتا کنسرت داره
    خلاصه اینا از نظر مالی هیچ مشکلی ندارن
    من منظورم اونایی بود که فقط آلبوم میدن و کنسرت نمیذارن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    خیلی ها میخرن هر البوم داخلیا حداقل 70 ملیون میفروشن به تهیه کننده که خواننده های معرفش تا 150 هم میفروشن ایرانسل همراه اول و...منبع دارامدشونه غیر فروش البوم رو میدن تهیه کننده پولشو میگیره حالا چه صد تا بفروشه چه 500 هزار تا ... اکثر خوانند ها هم ملودی خودشون میزنن شعر هم از خودشون فقط پول تنظیم کننده میدن برا همین خیلی البوم رو دستشون خرج بر نمیداره داخلیا وضعشون خیلی خوبه در برابر اون وریا
    اونایی که تک آهنگ میدن بیرون چه چیزی بهشون میرسه؟

فوق حرفه ای
    هیچی باعث شناختشون میشه بیشتر مثلا اگه سامان جلیلی تا حالا تک آهنگی نداده بود کسی نمیشناختش و آلبومش فروش خاصی رو نداشت
    اونایی هم که معروف هستن و کنسرت میذارن که یه آهنگ هزینش براشون چیزی نیست
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    اونایی که تک آهنگ میدن بیرون چه چیزی بهشون میرسه؟
    خیلی از خواننده ها مخصوصا خواننده های غیرمجاز درآمدشون از طریق آهنگسازی و تنظیم برای خواننده های دیگه س

14. کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)