موری و میرانجمن
حالا به این نتیجه رسیدید که درگیری هایی که اینجا انجام میدادم با طرفداران شیک ، به چه دلیلی بوده است
واقعا حتی نگاه کردن به آواتار این جماعت هم اشتباه بسی بزرگی ست دیگه چه برسه به بحث کردن باهاشون
مازوخیسم مطلق تشریف دارن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
شما اطلاعاتت کمه و الا من به حد کافی از اینا میدونم جرم اینا وابستگی به سازمان مجاهدین خلق بود . بعد از اون عملیات فروغ جاویدان توسط این سازمان که در غرب کشور اتفاق افتاد وشکست بدی که خوردن خوشبختانه، کسانی رو که حتی سال ها قبل دستگیر و دادگاهی شده بودن و داشتن دوران محکومیتشونو میگذروندن دوباره در دادگاه های سه دقیقه ای محکوم به اعدام شدن مراجعه کن به کتاب خاطرات آیت الله منتظری و فایل صوتی ایشون با همین حضرات از جمله رییسی اینو شرع قبول نمی کنه
و اینکه کسی حرفی بزنه وکسی جوابشو نده این دیگه از اون حرفا بود.
درود دوست عزیز
1- با حساب اینکه شما میگی که صدای شادمهر رو دوست داری یعنی برای شما اهمیتی نداره که شادمهر تو چه شرایط و محیطی اهنگهایی که طرفدارانش مثل شما گوش میدن ساخته و چرا و چطور شادمهر مجبور به کوچ شد و در جایی غیر از مملکت خودش داره به عشق مردمش کارش رو ادامه میده. الگو قرار دادن کسی با مستقل فکر کردن متفاوته حالا این تفکر همسو باشه یا مخالف . شما همه ی مشکلاتی که در کشور در عرصه ی هنر و هنرمند هست (مثل نتیجه ای که برای شادمهر رقم خورد) فاکتور میگری , بایکوت یا کوچ اجباری رو فاکتور میگیری و تبدیل میشی به یک مصرف کننده ی محض و فقط عصاره درد و رنج کشیده ی یک هنرمند رو به راحتی مصرف میکنی .
2- بله اقای رییسی شادمهر رو بیرون نکرد بلکه اون جریان فکری و غالب هست که ایشون متصل به این جریان هست موجب این کار شد . صحبت سر شخص نیست سر اون طرز فکره که متاسفانه این دوستان دارن.
3- در این مورد نمیشه بحث کرد.
4- !!؟ خب کیا بودن؟
5-بله اول انقلاب هم میگفتن احزاب ازادن- حجاب اجباری نیست و ... تا برسه به احمدی نژاد که گفته شد مشکل ما موی جوانان نیست. شعار کنتور نمیندازه
6-مشهد یک شهری هست مثل تمام شهرهای ایران که مذهبی هستن. آرامش روحی و عرفانی که کلمه توریستی که شما میگی متفاوته. این حالت عرفانی که شما میگی برای حرم امام رضا هست نه کل شهر. کسی که در مشهد مراسم شادی و جشن و عروسی داره که نمیاد مراسم عرفانی برگزار کنه. هر چیز به جای خودش.
توریست یعنی گردشگر وبا زائر که منظور شماست فرق میکنه!. وقتی گردشگر وارد مشهد میشه اعم از ایرانی مسلمان , غیر مسلمان , مذهبی یا غیر مذهبی حتی خارجی میخوان از تمام ظرفیت مشهد و امکانتش استفاده کنن نه اون شرایطی که شما میفرمایی!!
7- نه جانم همه ی افرادی که اقای رییسی کاندید مورد نظرشون نیست به این دلیل نیست که با چه کسی نسبت فامیلی دارن.
تمام سوابق و روابط , برنامه های و خط فکری , برنامه های انتخاباتی , حزب و طیف هوادرشون و کلا تمام پکیجی که اقای رییسی دارن رو مورد تجزیه و تحلیل قرار میدن.
به قول شما که حرف خودتون رو نقض کردید مگه مخالفین ایشون بچه ی 2 ساله هستن که از روی هم کپی کنن و به خاطر اینکه با چه کسی نسبت فامیلی دارن نخوان رای بدن.
تولیتشو من خدایی نمیدونم چن وقته ولی مدت ها تو دادگستری بوده به جان عزیزترین کسانم هرچی گفتم رو با چشای خودم دیدم
جواب نداری که بدی چون حرف حساب جواب نداره شماها تو مشهد نیستین نمیدونین چه خبره اینجا پشت گود نشستین و میگین لنگش کن
اگه مردی بیا همینجا بحث میکنیم ببینیم چند چندیم
فلج شدن کارخونه ها ؟ادامه ی بخور بخور ؟؟ شما در جریان هستی در دوران دولت قبل فقط یک بابک زنجانی چقدر پول مردم رو خورد؟؟؟معاون اولش رحیمی رفت زندان به خاطر دزدی هایی که انجام داده بود
فلج شدن اقتصاد؟؟؟ رسوندن تورم 40 درصدی به زیر 10 درصد یعنی فلج اقتصاد؟؟ عربستان هم اگه اینجوری شد به خاطر حماقت یه سری احمق بود که به سفارتش عین زامبی حمله کردن و همون افراد الان در ستاد اونایی هستن که تو ازشون دفاع میکنی! مشهد تا قبل از اون اتفاق رونق داشت توریست های درست و حسابی داشت نه چهار تا عراقی که ... اینا حرفایی هست که خودم دیدم مردم مشهد میزدن
کدوم اطلاعات هسته ای؟ شما یا چیزی نمیدونی یا خودت رو زدی به اون راه ! هیچ میدونی اگه توافی انجام نمیشد چه برسر کشور میومد؟ از خطر جنگ که بگذریم صادرات نفت ما از 2 میلیون بشکه به زیر 200 هزار رسیده بود تحریم ها کار رو به جایی میکشوند که همون کشور ها میومدن میگفتن نفت در مقابل غذا ! یعنی نفت بدیم بهشون بهمون گندم بدن تا از گشنگی نمیریم
این بند پنجم رو هیچ حرفی نمیزنم و واقعا واسه همچین افکاری متاسفم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
میدونی من از چی میسوزم
از این که این دوستمون مشهدی نیست بعد میاد در مورد مشهد نظر میده میگه مشهد چی داره ؟ مشهد بیرون شهرش طرقبه داره شاندیز داره بهترین رستوران ها و باغ تالارها رو داره کلات داره جاغرق داره کوهستان پارک داره پارک ملت داره همین موج های ابی که روزی صد دفه تو تلویزون تبلیغ میکنه و میگه هیچ شعبه دیگه ایی نداره تو مشهده تازه به غیر اون دو سه تا پارک ابی خیلی شیک داره بعد میاد میگه هیچی نداره
میاد حرف از ارامش روحی و عرفانی میزنه
بابا به خدا قسم بعضی از دخترهای مشهدی میرن دم حرم و تو بازار رضا تن فروشی میکنن چون اونجا هم همیشه خیلی شلوغه هم عرب ها و زائرها خوب پول میدن فقط به خاطر فقر
من میخوام بدونم این تن فروشی اونم دم حرم رارامش روحی و عرفانی رو بهم نمیریزه ولی کنسرت گذاشتن تو یه منطقه دور از حرم بهم میریزه ؟
این اقای رئیسی که این همه دم از مظلومین و محرومین و مخصوصا فساد اقتصادی میزنه مگه مدت ها تو دادگستری نبوده ؟ چرا تو این همه سال جلوی فساد اقتصادی رو نگرفته
رفیقمون میگه علم الهدی ربطی به رئیسی نداره پس چرا علم الهدی پس از 4 سال میاد میره تو دانشگاه ازاد مشهد سخنرانی کردن و خط دادن
دهن این اسیاتک
من هیچی هم دانلود نکردم حجمم رسید به صد مگ
حرف اخر : گول این رئیسی رو نخورین اینا اگه بیان سرکار تو سینماها و کنسرت ها اول زن و مرد رو از هم جدا میکنن بعد هم هر چنتا صندلی یه دونه مامور میزارن اینا خطرناکن حتی خطرناکتر از محمود
ویرایش توسط *_* : 05-10-2017 در ساعت 03:46 PM
مصطفی تاج راده:
در روز 29 اردیبهشت به هرحال یک نفر رییس جمهور میشه ولی خیلی مهمه فردای اون روز رییس جمهور ما بره به دیدن علم الهدی یا بره به دیدن محمد خاتمی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)