نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: رای شما در انتخابات ریاست جمهوری

رأی دهندگان
274. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • حسن روحانی

168 61.31%
  • ابراهیم رئیسی

23 8.39%
  • دیگران

10 3.65%
  • شرکت نمیکنم

73 26.64%
صفحه 12 از 147 نخستنخست ... 210111213142262112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 111 به 120 از 1470

موضوع: انتخابات ریاست جمهوری و شوراها | مشهد را خدا آزاد کرد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها
    داداش من خودم مشهدیم

اولا که مگه قانون منع کنسرت تو مشهد رفته مجلس تصویب شده که اینا نمیذارن کنسرت برگزار شه همون مقام معظم عنتری شما میگه هیچ کس بالاتر از قانون نیس پس چطور علم الهدی خودشو بالاتر از قانون میدونه که نمیزاره کنسرت برگزار شه

دوما دم حرم یه عالمه دختر و زن جوون با پوشیه تن فروشی میکنن واسه یه لقمه نون میرن با زائرهای عرب میخوابن این تن فروشی ها به خاطر یه لقمه نون حس خوب و آرامش معنوی به قول شما رو بهم نمیریزه کنسرت بهم میریزه ؟ این عربا فک میکنی فقط به خاطر زیارت میان مشهد ؟؟ فک میکنی ملت فقط برا زیارت میان مشهد ؟؟

سوما اگه یه نفر شیعه نباشه یا اصلا مسلمون نباشه ولی تو مشهد زندگی کنه حق نداره تو اوغات فراغتش یه کنسرت بره بعدشم چه ربطی داره مگه ما گفتیم برن تو حرم امام رضا کنسرت بزارن

چهارما چرا همه جای ایران کنسرت برگزار شه مشهد نشه این چه عدالتیه چه برابریه

پنجما : من خودم الان 25 ساله مشهد زندگی میکنم هرجا میری زمین های چنصد و چند هزار هکتاری یه گوشه افتاده دورشم یه دیوار کشیدن و روش نوشتن ملک متعلق به استان قدس رضوی میباشد زمینا همینطوری خالی بدون هیچ فعالیتی ول شدن به امون خدا اونوقت نصف بیشتر مشهدی ها خونه ندارن به خدا قسم من نصف شبا که میرم بیرون قدم بزنم و سیگار بکشم ملتی رو میبینم که سرشون رو کردن تو اشغال ها یه کیسه رو دوششون دارن پلاستیک و غیره جمع میکنن که برن کیلوی سه چهار هزار تومن بفروشن یه نون خشکی گیرشون بیاد شکمشون رو سیر کنن

ششما : این اقای رئیسی مدت ها تو دادگستری بوده مدت ها تولیت استان قدس دستش بوده پدر زنشم که رسما داره سال ها تو مشهد حکومت میکنه چرا اینا تو این همه سال به داد مردم مشهد نرسیدن چرا این کارتون خواب ها رو بهشون رسیدگی نکردن چرا باید پیرزن ها بیفتن تو مغازه ها گدایی کنن و زن های میان سال سر چهارراه ها گل بفروشن و یا دست فروشی کنن این اقای رئیسی و پدر زنش شهر مشهد رو کلا در اختیار دارن هیچ غلطی نکردن حالا یهو اومده میگه مردم مظلوم مردم مظلوم

حرف اخر اگه هرکودوم از مطالب بالا رو من با چشمای خودم ندیده باشم و بیان کرده باشمشون خدا ایشالله به کمرم بزنه
    عزیزم شما چه مدل مشهدی هستی که نمیدونی رئیسی فقط 1 ساله تولیته آستان قدس رو داره..چرا نوشتی مدتها تولیت دستش بوده؟ اون که سالها تولیت دستش بوده طبسی بوده

وقتی اینجور اطلاعاتت کمه متاسفانه به بقیه حرفاتم نمیتونم جواب بدم

2. کاربر مقابل از Aghili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    موری و میرانجمن

حالا به این نتیجه رسیدید که درگیری هایی که اینجا انجام میدادم با طرفداران شیک ، به چه دلیلی بوده است

واقعا حتی نگاه کردن به آواتار این جماعت هم اشتباه بسی بزرگی ست دیگه چه برسه به بحث کردن باهاشون

مازوخیسم مطلق تشریف دارن
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

4. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    گفتم شما نه اعدامیا رو دیدی نه جرمشونو میدونی نه میدونی گناهکارن یا بی گناه پس قضاوت نشه بهتره. در ضمن یه به قوله شماها آخوند بگه کنسرت اگه حاله مردم رو خوب کنه موردی نداره رو میگی تفکره بسته؟
    این نظره شماس
    مگه من اومدم گفتم که به کی رای میدی نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم دلیلی نمیبینم هر کاربری هی نقل قول بگیره بخواد بحث راه بندازه

شما اطلاعاتت کمه و الا من به حد کافی از اینا میدونم جرم اینا وابستگی به سازمان مجاهدین خلق بود . بعد از اون عملیات فروغ جاویدان توسط این سازمان که در غرب کشور اتفاق افتاد وشکست بدی که خوردن خوشبختانه، کسانی رو که حتی سال ها قبل دستگیر و دادگاهی شده بودن و داشتن دوران محکومیتشونو میگذروندن دوباره در دادگاه های سه دقیقه ای محکوم به اعدام شدن مراجعه کن به کتاب خاطرات آیت الله منتظری و فایل صوتی ایشون با همین حضرات از جمله رییسی اینو شرع قبول نمی کنه
    و اینکه کسی حرفی بزنه وکسی جوابشو نده این دیگه از اون حرفا بود.

6. کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    1.من صدای شادمهر عقیلی رو دوست دارم دلیل نمیشه تو همه ی مسائل شادمهر رو الگوی خودم قرار بدم مگه بچه 2 سالم کپی برداری کنم؟ ایشون یه انسانه مستقله با یه مدل افکار بنده هم همینطور خلط نشن مباحث با هم
    هر آدمی که صدایه شادمهر رو دوست داره یا موسیقی گوش بده باید بی دین و ایمون باشه؟ استدلاله شما اینه؟

2. در ضمن مگه رئیسی شادمهر رو از کشور انداخته بیرون؟

3. برو سرچ کن ببین کی رو اعدام کرده؟زشته سنگه منافقین رو به سینه زدن
    شما تو شرایطه اون زمان بودید که اینقدر راحت قضاوت میکنید؟

4. اگه تاریخ رو ورق میزنید پس درست ورق بزنید کیا بودن میخواستن هر کی تو نماز جمعه اغتشاش درست کرد تو ملاعام اعدامش کنن...درست ورق بزنید تا بدونید کیا میخواستن تو دانشگاه دختر و پسر رو از هم جدا کنن که با مخالفته رهبری مواجه شدن. الان خوده تو داری طرفداری همچین آدمی رو میکنی پس خودتم متناقضی دیگه

5.در ضمن رئیسی گفت مخالفه کنسرت نیست.چرا جو میدیم؟
    تو مشهد اگه برگزار نمیشه علت داره چون اصن خنده دار میشه مشهد یه شهره مذهبیه...چرا یه نفر حالش گرفته باشه بره مشهد آرامشه روحی پیدا میکنه؟ بخاطره فضایه عرفانی که دارس...
    میخوان اون حالته عرفانیه بمونه...اصن واسه همین شده بزرگترین شهره توریستیه ایران..
    یعنی بخاطره امام رضا و اون حسه ارامش خوب به مردمه که توریستی شده وگرنه مشهد چی داره

یعنی کله ایران داره کنسرت برگزار میشه یه شهره مشهد نمیشه که اونم دلیلشو گفتم

همه افرادی که مخالفه رئیسی هستن دلیلشون فقط اینه که پدرزنش فلانه
    منتها من میگم این آدم از پدرزنش جداس یه ادمه مستقله تا الانم ندیدم شخصه خودش حرفه بی منطقی زده باشه اگه اینجور بود که جناحه مخالفش هاشمی رفسنجانی نمیگفت من رئیسی رو ادمه عاقلی یافتم جناحه مخالفه آدم همچین حرفی بزنه خیلی حرفه ها
    درود دوست عزیز
    1- با حساب اینکه شما میگی که صدای شادمهر رو دوست داری یعنی برای شما اهمیتی نداره که شادمهر تو چه شرایط و محیطی اهنگهایی که طرفدارانش مثل شما گوش میدن ساخته و چرا و چطور شادمهر مجبور به کوچ شد و در جایی غیر از مملکت خودش داره به عشق مردمش کارش رو ادامه میده. الگو قرار دادن کسی با مستقل فکر کردن متفاوته حالا این تفکر همسو باشه یا مخالف . شما همه ی مشکلاتی که در کشور در عرصه ی هنر و هنرمند هست (مثل نتیجه ای که برای شادمهر رقم خورد) فاکتور میگری , بایکوت یا کوچ اجباری رو فاکتور میگیری و تبدیل میشی به یک مصرف کننده ی محض و فقط عصاره درد و رنج کشیده ی یک هنرمند رو به راحتی مصرف میکنی .
    2- بله اقای رییسی شادمهر رو بیرون نکرد بلکه اون جریان فکری و غالب هست که ایشون متصل به این جریان هست موجب این کار شد . صحبت سر شخص نیست سر اون طرز فکره که متاسفانه این دوستان دارن.
    3- در این مورد نمیشه بحث کرد.
    4- !!؟ خب کیا بودن؟
    5-بله اول انقلاب هم میگفتن احزاب ازادن- حجاب اجباری نیست و ... تا برسه به احمدی نژاد که گفته شد مشکل ما موی جوانان نیست. شعار کنتور نمیندازه
    6-مشهد یک شهری هست مثل تمام شهرهای ایران که مذهبی هستن. آرامش روحی و عرفانی که کلمه توریستی که شما میگی متفاوته. این حالت عرفانی که شما میگی برای حرم امام رضا هست نه کل شهر. کسی که در مشهد مراسم شادی و جشن و عروسی داره که نمیاد مراسم عرفانی برگزار کنه. هر چیز به جای خودش.
    توریست یعنی گردشگر وبا زائر که منظور شماست فرق میکنه!. وقتی گردشگر وارد مشهد میشه اعم از ایرانی مسلمان , غیر مسلمان , مذهبی یا غیر مذهبی حتی خارجی میخوان از تمام ظرفیت مشهد و امکانتش استفاده کنن نه اون شرایطی که شما میفرمایی!!
    7- نه جانم همه ی افرادی که اقای رییسی کاندید مورد نظرشون نیست به این دلیل نیست که با چه کسی نسبت فامیلی دارن.
    تمام سوابق و روابط , برنامه های و خط فکری , برنامه های انتخاباتی , حزب و طیف هوادرشون و کلا تمام پکیجی که اقای رییسی دارن رو مورد تجزیه و تحلیل قرار میدن.
    به قول شما که حرف خودتون رو نقض کردید مگه مخالفین ایشون بچه ی 2 ساله هستن که از روی هم کپی کنن و به خاطر اینکه با چه کسی نسبت فامیلی دارن نخوان رای بدن.

8. 4 کاربر مقابل از Amir.p عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    تصاوير پيوست شده

10. 3 کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    عزیزم شما چه مدل مشهدی هستی که نمیدونی رئیسی فقط 1 ساله تولیته آستان قدس رو داره..چرا نوشتی مدتها تولیت دستش بوده؟ اون که سالها تولیت دستش بوده طبسی بوده

وقتی اینجور اطلاعاتت کمه متاسفانه به بقیه حرفاتم نمیتونم جواب بدم
    تولیتشو من خدایی نمیدونم چن وقته ولی مدت ها تو دادگستری بوده به جان عزیزترین کسانم هرچی گفتم رو با چشای خودم دیدم

جواب نداری که بدی چون حرف حساب جواب نداره شماها تو مشهد نیستین نمیدونین چه خبره اینجا پشت گود نشستین و میگین لنگش کن

اگه مردی بیا همینجا بحث میکنیم ببینیم چند چندیم

12. 2 کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بنابر این دلایل به روحانی رای نمیدم:

1.اقتصاد کشور در وضعیت بحرانیست در این 4 سال کارخونه هایه زیادی تعطیل شد ادامه ی بخور بخوره دولت اشرافیگری باعث فلج شدن اقتصاد میشه

2.فلج شدنه اقتصاد کشور باعث ناامن شدن میشه و هجوم کشورهایی که چشم طمع به ایران دارن رو حتمی میکنه؛ نمونش کشوره عربستان که به تازگی تهدید کرده جنگ رو به داخل ایران میکشونه

3. روحانی کاری کرد که اطلاعاته هسته ای ایران در اختیار آژانس باشه. دولت اجازه ی پرتاب آزمایشی موشک رو نمیده و هردفعه مانع اینکار شده.
    به عبارتی توان دفاعی کشور رو هم آوردن پایین

4.سخنگویه کاخ سفید قبلا اشاره کرده بود که وقته جنگ با ایران فرا برسه به لطف اطلاعاتی که از مسائل هسته ای ایران پیدا میکنن دقیق تر کار میکنن

5. اینکه فکر کنیم آمریکا روزی روزگاری با ایران مذاکره میکنه و همه چی گل و بلبل میشه خیاله خامی هست عاشقه چشم و ابرویه من و شما نیستن چشمشون به منابع ایرانه
    همونطور که روحانی با رقص و قر دادن مردم رو سرگرم میکنه و ثروته کشور رو هاپولی میکنه..آمریکا هم سواره ایران بشه همین حرکت رو انجام میده

کشورم رو دوست دارم و خیانت نمیکنم پس نه به روحانی
    فلج شدن کارخونه ها ؟ادامه ی بخور بخور ؟؟ شما در جریان هستی در دوران دولت قبل فقط یک بابک زنجانی چقدر پول مردم رو خورد؟؟؟معاون اولش رحیمی رفت زندان به خاطر دزدی هایی که انجام داده بود

فلج شدن اقتصاد؟؟؟ رسوندن تورم 40 درصدی به زیر 10 درصد یعنی فلج اقتصاد؟؟ عربستان هم اگه اینجوری شد به خاطر حماقت یه سری احمق بود که به سفارتش عین زامبی حمله کردن و همون افراد الان در ستاد اونایی هستن که تو ازشون دفاع میکنی! مشهد تا قبل از اون اتفاق رونق داشت توریست های درست و حسابی داشت نه چهار تا عراقی که ... اینا حرفایی هست که خودم دیدم مردم مشهد میزدن

کدوم اطلاعات هسته ای؟ شما یا چیزی نمیدونی یا خودت رو زدی به اون راه ! هیچ میدونی اگه توافی انجام نمیشد چه برسر کشور میومد؟ از خطر جنگ که بگذریم صادرات نفت ما از 2 میلیون بشکه به زیر 200 هزار رسیده بود تحریم ها کار رو به جایی میکشوند که همون کشور ها میومدن میگفتن نفت در مقابل غذا ! یعنی نفت بدیم بهشون بهمون گندم بدن تا از گشنگی نمیریم

این بند پنجم رو هیچ حرفی نمیزنم و واقعا واسه همچین افکاری متاسفم
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

14. 4 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    موری و میرانجمن

حالا به این نتیجه رسیدید که درگیری هایی که اینجا انجام میدادم با طرفداران شیک ، به چه دلیلی بوده است

واقعا حتی نگاه کردن به آواتار این جماعت هم اشتباه بسی بزرگی ست دیگه چه برسه به بحث کردن باهاشون

مازوخیسم مطلق تشریف دارن
    میدونی من از چی میسوزم

از این که این دوستمون مشهدی نیست بعد میاد در مورد مشهد نظر میده میگه مشهد چی داره ؟ مشهد بیرون شهرش طرقبه داره شاندیز داره بهترین رستوران ها و باغ تالارها رو داره کلات داره جاغرق داره کوهستان پارک داره پارک ملت داره همین موج های ابی که روزی صد دفه تو تلویزون تبلیغ میکنه و میگه هیچ شعبه دیگه ایی نداره تو مشهده تازه به غیر اون دو سه تا پارک ابی خیلی شیک داره بعد میاد میگه هیچی نداره

میاد حرف از ارامش روحی و عرفانی میزنه

بابا به خدا قسم بعضی از دخترهای مشهدی میرن دم حرم و تو بازار رضا تن فروشی میکنن چون اونجا هم همیشه خیلی شلوغه هم عرب ها و زائرها خوب پول میدن فقط به خاطر فقر

من میخوام بدونم این تن فروشی اونم دم حرم رارامش روحی و عرفانی رو بهم نمیریزه ولی کنسرت گذاشتن تو یه منطقه دور از حرم بهم میریزه ؟

این اقای رئیسی که این همه دم از مظلومین و محرومین و مخصوصا فساد اقتصادی میزنه مگه مدت ها تو دادگستری نبوده ؟ چرا تو این همه سال جلوی فساد اقتصادی رو نگرفته

رفیقمون میگه علم الهدی ربطی به رئیسی نداره پس چرا علم الهدی پس از 4 سال میاد میره تو دانشگاه ازاد مشهد سخنرانی کردن و خط دادن

16. 3 کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    دهن این اسیاتک

من هیچی هم دانلود نکردم حجمم رسید به صد مگ

حرف اخر : گول این رئیسی رو نخورین اینا اگه بیان سرکار تو سینماها و کنسرت ها اول زن و مرد رو از هم جدا میکنن بعد هم هر چنتا صندلی یه دونه مامور میزارن اینا خطرناکن حتی خطرناکتر از محمود
    ویرایش توسط *_* : 05-10-2017 در ساعت 03:46 PM

18. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

مصطفی تاج راده:
    در روز 29 اردیبهشت به هرحال یک نفر رییس جمهور میشه ولی خیلی مهمه فردای اون روز رییس جمهور ما بره به دیدن علم الهدی یا بره به دیدن محمد خاتمی
    تصاوير پيوست شده

20. 2 کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 12 از 147 نخستنخست ... 210111213142262112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)