نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: رای شما در انتخابات ریاست جمهوری

رأی دهندگان
274. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • حسن روحانی

168 61.31%
  • ابراهیم رئیسی

23 8.39%
  • دیگران

10 3.65%
  • شرکت نمیکنم

73 26.64%
صفحه 13 از 147 نخستنخست ... 311121314152363113 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 121 به 130 از 1470

موضوع: انتخابات ریاست جمهوری و شوراها | مشهد را خدا آزاد کرد

حرفه ای
    حسن روحانی :

������ توصیه شما در سال نخست #دولت_یازدهم این بود که #١۶آذر را آزاد نگذارید! شما همیشه به #دانشگاه به عنوان یک تهدید نگاه می‌کردید و می‌خواستید جوانان ما در #حصر و انزوا باشند. لطفا همان حرف‌هایی را که در جلسات خصوصی می‌زدید، آشکارا به مردم بگویید.

مگر شما هر روز فشار نمی‌آوردید که #شبکه‌های_اجتماعی بسته و اشتغال #زنان متوقف شود؟

������ شما که دم از ریشه‌کن کردن بیکاری می‌زنید، آیا اشتغال #اهل_سنت و #اقوام مختلف ایرانی را نیز قبول دارید؟ ما افتخار می‌کنیم که در یک آزمون استخدامی که ماه‌های پیش برگزار شد و در آن مردان و زنان آزادانه شرکت کردند، #زنان توانستند ۵۳% #اشتغال آن را کسب کنند.

������ مردم ما #قانون را برای همه دستگاه‌ها بطور یکسان می‌خواهند، و استثنا شدن در #مالیات را نمی‌خواهند. چطور مالیات را مردم بپردازند خوب است اما شما نباید بدهید؟!

������ شما به اسم تغییر اقتصاد و رفاه مردم آمده‌اید اما به معدنی که مال شما بود و معدنچیان در آن دفن شدند، سرنزدید!
    من به آن بانوی محترمی که همسرش در معدن زیر آوارها زغال‌سنگ، جانش را از دست داد اما شجاعانه در #آزادشهر با من سخن گفت افتخار می‌کنم. من به پدری افتخار می‌کنم که فرزند مهندس خود را در معدن از دست داده بود اما برای پیشرفت کشور با من سخن گفت.

������ ما یک وظیفه بیشتر نداریم و آن این است که همه را پای صندوق‌های رأی دعوت کنیم. اگر همه مردم پای صندوق‌های رأی بیایند، قطعا ما موفق و پیروز در انتخابات خواهیم بود.
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

2. 4 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها
    دهن این اسیاتک

من هیچی هم دانلود نکردم حجمم رسید به صد مگ

حرف اخر : گول این رئیسی رو نخورین اینا اگه بیان سرکار تو سینماها و کنسرت ها اول زن و مرد رو از هم جدا میکنن بعد هم هر چنتا صندلی یه دونه مامور میزارن اینا خطرناکن حتی خطرناکتر از محمود
    همچین کاری نمیکنه
    بلکه کلا بساط هنر و هنرمند رو جمع می کنن

4. 3 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    رای نمیدهم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط R A S O O L نمایش پست ها
    همچین کاری نمیکنه
    بلکه کلا بساط هنر و هنرمند رو جمع می کنن
    رسول ببین این خانوم همسر رئیسیه تحصیلاتشم به گفته خودشون تحصیلات عالیه اس

ببین تو این مجمع اروپایی ها و امریکایی ها چیجوری انگلیسی صحبت میکنه حالا دقیق نمدونم این چه مجمعیه

اینو مسیح علینژاد تو برنامش گذاشت

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

7. 2 کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

9. کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    for exampleحضرت موسی

11. کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    عجب حلوای قندی تو
    امیر بی گزندی تو

13. کاربر مقابل از AmirHossein98 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط R A S O O L نمایش پست ها
    فلج شدن کارخونه ها ؟ادامه ی بخور بخور ؟؟ شما در جریان هستی در دوران دولت قبل فقط یک بابک زنجانی چقدر پول مردم رو خورد؟؟؟معاون اولش رحیمی رفت زندان به خاطر دزدی هایی که انجام داده بود

فلج شدن اقتصاد؟؟؟ رسوندن تورم 40 درصدی به زیر 10 درصد یعنی فلج اقتصاد؟؟ عربستان هم اگه اینجوری شد به خاطر حماقت یه سری احمق بود که به سفارتش عین زامبی حمله کردن و همون افراد الان در ستاد اونایی هستن که تو ازشون دفاع میکنی! مشهد تا قبل از اون اتفاق رونق داشت توریست های درست و حسابی داشت نه چهار تا عراقی که ... اینا حرفایی هست که خودم دیدم مردم مشهد میزدن

کدوم اطلاعات هسته ای؟ شما یا چیزی نمیدونی یا خودت رو زدی به اون راه ! هیچ میدونی اگه توافی انجام نمیشد چه برسر کشور میومد؟ از خطر جنگ که بگذریم صادرات نفت ما از 2 میلیون بشکه به زیر 200 هزار رسیده بود تحریم ها کار رو به جایی میکشوند که همون کشور ها میومدن میگفتن نفت در مقابل غذا ! یعنی نفت بدیم بهشون بهمون گندم بدن تا از گشنگی نمیریم

این بند پنجم رو هیچ حرفی نمیزنم و واقعا واسه همچین افکاری متاسفم
    آره جانم در جریان هستم. شما هم در جریان هستی در حال حاضر چند کارخونه تعطیل شده؟
    بدهی دولت چقدر شده؟ در جریان هستی قدیما فقط یه آمریکا برا ما شاخ میشد الان عربستان و قطر و امارات ایران رو تهدید میکنن؟ دلیلشم حمله به سفارت نیست توانه دفاعی کشور رو بیاری پایین هر ننه قمری تهدیدت میکنه

همه آرزوشونه ماهواره داشته باشن در جریان هستی روحانی جلو ماهواره ها و آزمایش موشک ها رو میگیره؟ چرا داره جلو یه علم رو میگیره؟

در ضمن صحبت جان کری و اوباما رو گوش دادی که گفتن اگه توافق نمیشد ارزش دلار امریکا میومد پایین کشورهایه دیگه هم حاضر نبودن منافعشون بخاطره ما به خطر بیوفته اگه توافق نمیشد تحریم میشکست هیچی عایدمون نمیشد؟

در جریان هستی حالا که توافق کردیم چیزه خاصی دستمون رو نگرفته...مشاوره روحانی گفت بدتر از ترکمانچایه...خوده ظریف هم داره به این در و اون در میزنه طرف تعهداتشو انجام بده..
    انجام داد؟ پولهایه ایران رو دادن؟

در جریان هستید همین به قوله شما عنقلابیون دارن این امنیت رو تو یه منطقه ی ناامن فراهم میکنن بعد دوره میوفتید فحش میدید و مسخره کردن و این حرفا؟

این آخرین حرفه منه..حوصله ندارم بینه جماعتی که نظام و شاید هم اسلام رو قبول ندارن بیام هی حرف بزنم چون خودمو خسته میکنم تهشم میرسه به توهین که من اهلش نیستم لذا باید فحش خور بشم بدونه اینکه بتونم جواب بدم
    پایه شادمهر و اواتاره منم به این بحثا نکشید چون خنده داره
    صدایه شادمهر و خودش رو دوست دارم از همون زمان که واسه حضرت فاطمه آهنگ میخوند از همون زمان که به رهبر عید رو تبریک میگفت منتها مواضعه شادمهر عوض شد به خاطر خصومت با چند نفر...که اگه صبر میکرد و عجله نمیکرد اون چند نفر که خصومت باهاش داشتن از سمتهاشون کنار میرفتن/ حالا چون مواضعه من عوض نشده ولی برحسب علاقه ای که بهش دارم پیگیره کارشم و واسش خرج هم میکنم و صرفا مصرف کننده نیستم تا عمر دارم هم افسوس میخورم که چرا با عجله رفت نمیشه گفت متناقضم

یه جا بهش میگید وطن فروش یه جا هم از دیوارش بالا میرید جالبه

اینهمه نظر دادید نیومدم نقل قوله کسی رو بگیرم..منتها تا گفتم به روحانی رای نمیدم دلیلم رو هم گفتم هزار نفر اومدن میخوان بحث کنن و نقل قول گرفتن که فلان بهمان.

حالا من هر چی حرف بزنم نه نظره شما عوض میشه نه نظره من هر کی هم یه استدلال میاره برا حرفش/ پس بهتره بحث نباشه و طاقته یه رای مخالف رو هم داشته باشید .

وسلام

نیمه حرفه ای
    دوستان به انتخاب همدیگه کاری نداشته باشید با هم مهربون باشید هر کس دلایل خودش رو داره
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

حرفه ای
    هر نفر + 11 نفر
    ویرایش توسط جادوگر : 05-10-2017 در ساعت 06:13 PM

17. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 13 از 147 نخستنخست ... 311121314152363113 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)