دوستانی که میخوان رای بدن دلایلشون رو بگن
کسایی هم که نمیخوان رای بدن اونها هم دلایلشون رو بگن
بنده خودم به هیچ عنوان حاضر نیستم رای بدم واسه من کاسب چندین ساله هیچ کاری نکردن نزدیک 10 ساله مغازه دارم نتونستم اونقدری پس انداز کنم که یه دوچرخه واسه خودم بخرم
این مناظره ها همش کشکه فقط حواس مردم رو میخوام به این چرندیات پرت کنن تا وقتی که یه نفرشون خاست دزدی کنه دیگه درد سر نداشته باشن و بتونن با این اراجیفشون کارهای خودشون رو توجیه کنن
تو تلویزیون هم پای تریبون یه سری ادم معمولی که از هیچ چیزی خبر نداره و از قبل هم مشخص شدن رو میارن نشون میدن میگن ما داریم نظر مردم رو میپرسیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عنوان مثال همین فضای مجازی
شماها که نمیخواین وقتی تو گوگل سرچ زدین مثلاً فول آلبوم سیاوش قمیشی ناگهان فول سخنرانی فلان آخوند بالا بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینای که به روحانی میخوان رای بدن واقعا به سلامت عقلانیشون باید شک کرد
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)