نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: رای شما در انتخابات ریاست جمهوری

رأی دهندگان
274. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • حسن روحانی

168 61.31%
  • ابراهیم رئیسی

23 8.39%
  • دیگران

10 3.65%
  • شرکت نمیکنم

73 26.64%
صفحه 7 از 147 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 1470

موضوع: انتخابات ریاست جمهوری و شوراها | مشهد را خدا آزاد کرد

نیمه فعال
    رای نمی دهم !

هر کسی توی زندگی اش عقاید خودش رو داره ولی بنظر من اگه مردم با هم متحد بودند و رای نمی‌دادند ، حکومت فکری برای تغییر وضعیت موجود می‌کرد.

وقتی هر دوره مردم بیش از ۵۰٪ مشارکت دارند ، سیستم مشروعیت می‌گیره و میگه با وجود فقر و فحشا ، اختلاس ، کمبود آزادی بیان ، حجاب اجباری ، آمار بالای بیکاری ، تبعیض و پارتی بازی در ادارات دولتی و ... بیش از ۵۰٪ از مردم به ما رای دادن پس نتیجه میگیریم اکثریت مردم ایران با همین شیوه موافق هستند و تغییر محسوسی توی زندگی و رفاه مردم به وجود نمیاد .

ولی اگه مردم متحد بودند و توی انتخابات شرکت نمی‌کردند و آمار مشارکت زیر ۵۰٪ و پایین تر می‌شد ، می‌فهمیدند که مردم از این وضعیت راضی نیستند و تغییری به وجود می‌آمد.

بعضی ها میگن که باید یه عن قلاب دیگه ای بشه ولی بنظر من دوباره باید از صفر شروع کنیم و بدتر هم خواهد شد، این مردم هستند که باید درست فکر کنند ، باید وضعیت فعلی تغییر کنه و مملکت اصلاح بشه ، نه اینکه دچار درگیری و جنگ داخلی بشیم.

اینکه بعضی ها میگن باید از بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنیم حرف ساده لوحانه ای است. ما نباید سطح آرزوهامون اینقدر پایین بیاد که به وضعیت فعلی کشورمان راضی باشیم .

2. 2 کاربر مقابل از ali18 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Meysam Molaei نمایش پست ها
    مستر پِپرو شما تو امروز زندگی کن و برو رای بده من نظرم را گفتم کاملا هم واضح گفتم.
    شما آلزایمر دارید انصافا مملکتی که احمدی نژاد 8 سال تر زد بهش و بعد 4 سال همون شخص رد صلاحیت میشه کاملا مشخصه اوضاع و احوالش تو چه شرایطی هستش.
    من طرف هیچ شخصی و یا نهاد و بنیادی نیستم این دو شخص کروبی و موسوی برای چی باید در حصر خانگی باشن؟
    دیندار هم نیستم ولی گفته، گفته ی امام رضا هستش وقتی کسی قتلی میکنه حتی پیامبری را به قتل برسونه باید براش دادگاه برپا بشه و دلیل کارش و دفاعیاتش را بیان کنه.
    حتی داداگاه برای اینا هم تشکیل نشد هر چند این دو شخص هم میومدن چاپول میکردن و میرفتن.
    این آقای روحانی همون شخصی بود که گفتش من بیام راس کار زندانی هایی سیاسی را آزاد میکنم، ملت را سرشار از دار آمد میکنم، مردم به دولت پول بدن نه دولت به مرد صدقه بده.
    در دوره ی این مرد خاکستری زندانی های سیاسی افزایش پیدا کرد، پیر و جوان همگی دارن به شغل شریف مسافرکشی رو میارن اون تازه مسافر گیرشون نمیاد.
    چی داری میگی مستر

من چون آلزایمر ندارم می رم رای میدم دولت روحانی با تمام ضعف هاش کلی توفیر داره با دولت احمدی نژاد
    شما نگفتید رای ندهیم راه حل جایگزین چیه؟
    بگو شاید منم مجاب شدم رای ندم
    ولی از من نخواه همین جور بشینم راه حلت چیه خودتو مثال بزن ،رای نمی دی در عوضش چکار میکنی؟
    از امام رضا حرف آوردی همین اماما نمی گن قصاص قبل از جنایت نکنید شما چطور میگید موسوی میومد چپاول میکرد میبرد این تهمته بگفته میر حسین که به احمدی نژاد گفت آقای احمدی نژاد اگه شما یک برگ فقط یک برگ از من تخلف مادی پیدا میکردی با این روحیه ای که من از شما میشناسم میومید تو تلویزیون جار میزدید پس پیشاپیش به مردم انگ نزنیم
    راه حلتو بگو بردار

4. کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali18 نمایش پست ها
    رای نمی دهم !

هر کسی توی زندگی اش عقاید خودش رو داره ولی بنظر من اگه مردم با هم متحد بودند و رای نمی‌دادند ، حکومت فکری برای تغییر وضعیت موجود می‌کرد.

وقتی هر دوره مردم بیش از ۵۰٪ مشارکت دارند ، سیستم مشروعیت می‌گیره و میگه با وجود فقر و فحشا ، اختلاس ، کمبود آزادی بیان ، حجاب اجباری ، آمار بالای بیکاری ، تبعیض و پارتی بازی در ادارات دولتی و ... بیش از ۵۰٪ از مردم به ما رای دادن پس نتیجه میگیریم اکثریت مردم ایران با همین شیوه موافق هستند و تغییر محسوسی توی زندگی و رفاه مردم به وجود نمیاد .

ولی اگه مردم متحد بودند و توی انتخابات شرکت نمی‌کردند و آمار مشارکت زیر ۵۰٪ و پایین تر می‌شد ، می‌فهمیدند که مردم از این وضعیت راضی نیستند و تغییری به وجود می‌آمد.

بعضی ها میگن که باید یه عن قلاب دیگه ای بشه ولی بنظر من دوباره باید از صفر شروع کنیم و بدتر هم خواهد شد، این مردم هستند که باید درست فکر کنند ، باید وضعیت فعلی تغییر کنه و مملکت اصلاح بشه ، نه اینکه دچار درگیری و جنگ داخلی بشیم.

اینکه بعضی ها میگن باید از بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنیم حرف ساده لوحانه ای است. ما نباید سطح آرزوهامون اینقدر پایین بیاد که به وضعیت فعلی کشورمان راضی باشیم .
    تصاوير پيوست شده

6. کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    رای میدهم تا این تفکر بر کشور سایه نیندازد

تصاوير پيوست شده

8. 2 کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    اینای که به روحانی میخوان رای بدن واقعا به سلامت عقلانیشون باید شک کرد
    آقا ایییی نَوَفَهمَه دِ نَفَهمَه دیگَ حالا هر شی مو بَگوم فایِدَه نِدارَه کَ

10. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    آقا ایییی نَوَفَهمَه دِ نَفَهمَه دیگَ حالا هر شی مو بَگوم فایِدَه نِدارَه کَ
    فیندرسکی من دانم تو چه کنی
    قی با بودم من

کاربر جدید
    همچین میگی راه حل بده انگار من دکترای جامعه شناسی و روانشناسی مدنی اجتماعی دارم.
    نه رفیق راه حلم به تو اینه که خودتو دلقک این جماعت نکن از قبل همه چیز تعیین شده.
    قصاصی هم در کار نیست این ثابت شده هستش که هر کی اومده راس کار تا راه داشته خورده و برده.

13. کاربر مقابل از Meysam Molaei عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    با همه دلخوری ها و عصبانیتی که نسبت به روحانی دارم اما باید رای داد و به گزینه ای جز روحانی نباید فکر کرد.

15. 3 کاربر مقابل از hossein007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Meysam Molaei نمایش پست ها
    همچین میگی راه حل بده انگار من دکترای جامعه شناسی و روانشناسی مدنی اجتماعی دارم.
    نه رفیق راه حلم به تو اینه که خودتو دلقک این جماعت نکن از قبل همه چیز تعیین شده.
    قصاصی هم در کار نیست این ثابت شده هستش که هر کی اومده راس کار تا راه داشته خورده و برده.
    ما داریم در مورد 4 سال آینده صحبت میکنیم تو میگی این نظام ریشه کن بشه چه و چه که این مربوط میشه به نوه های ما که شاید تو آینده همچین صحنه ای رو ببین و حالشو ببرن

17. 3 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    یکی دیگه از برنامه های آقا شیکه ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

19. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 7 از 147 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)