ملت چقدر زود فراموش کردن 5 سال پیش قحطی به مملکت افتاده بود برای یه بسته شیر خشک کل شهر باید میگشتیم هیچی ثبات نداشت از شب تا صبح با گرون شدن دلار از ارزش پولی که داشتن کم میشد و هزاران مورد دیگه
ملت چقدر زود فراموش کردن 5 سال پیش قحطی به مملکت افتاده بود برای یه بسته شیر خشک کل شهر باید میگشتیم هیچی ثبات نداشت از شب تا صبح با گرون شدن دلار از ارزش پولی که داشتن کم میشد و هزاران مورد دیگه
بخونین برای اینکه بفهمین داشتیم با دست خودمون مملکتو بگا میدادیم میخواین دوباره تکرار شه ؟ شرکت نکنین !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشبیه از این زیباتر
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رای نمی دهم ..
بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون ما با سیاست کار نداریم!... شما با سیاست کار نداشته باشید سیاست با شما کار دارد. این سیاست است که تعیین میکند شما چه بخورید یا نخورید، چه موسیقی گوش کنید یا نکنید، چه فیلمی بیینید یا نبینید، حق حضور در ورزشگاه برای دیدن یک مسابقه ورزشی داشته باشید یا نداشته باشد ... واقعاً فکر میکنید با رأی ندادن سیاست با شما کار نخواهد داشت؟!
بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون نمیخواهیم سفیدی شناسنامهمان از بین بروند!...خسته میشوید از این همه عملیات شجاعانه چریکی! شناسنامهتان مهر بخورد ایراد دارد اما به واسطه عملکرد برخی روحتان، ذهن تان و سرمایههای مادی و معنویتان سیاه شود ایرادی ندارد؟!
بعضیها میگویند رأی نمیدهیم، تا صدای اعتراضمان را به گوش دنیا برسانیم!.. واقعاً فکر میکنید در دنیایی که داعش مثل گوسفند سر آدمها را میبرد، در آفریقا قبیلهها با تبر همدیگر را میکشند، ماهیهای اقیانوس از خوردن گوشت تن بچههای مهاجر چاق شدهاند، در بخشهایی از سوریه مردم به خوردن گوشت سگ و گربه روی آوردند و دبیر کل سازمان ملل در مقابل این فجایع تنها به «ابراز نگرانی» کفایت میکند اصلاً کسی به رأی ندادن شما فکر هم میکند؟!
بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون از قبلیها خیری ندیدیم. ممکن است از قبلیها «خیری »ندیده باشید اما قطعاً از کمسوادی، فقدان مدیریت و ماجراجویی برخی از آنها «شر» دیدهاید! با رأی ندادن جاده را دوباره برای افرادی که پست ریاست جمهوری را زمین تمرین و بازی مدیریت می کنند هموار می کنید. با رای ندادن «خیر» شما دقیقاً به همان ها می رسد!
بعضیها میگویند رأی نمیدهیم تا اینها مشروعیت شون رو از دست بدن!
در انتخابات شورای شهر و روستا (سال ٨۱) در تهران فقط ۱۳ درصد مردم شرکت کردند. یعنی ٨۷ درصد قهر یا تحریم کردند. هیچ جا از مشروعیت نیفتاد. هیچکس مشروعیت اش را از دست نداد!
بلکه آبادگران (تیمی که الان بسیاری از چهره های آن حامی قالیباف و رئیسی هستند) پیروز انتخابات شدند. محمود احمدی نژاد را شهردار تهران کردند و جاده برای او هموار شد تا رئیس جمهور شود! ... این مهمترین دستاورد تحریم کنندگان و قهرکنندگان با صندوق رای در طول تاریخ ایران است!
از تاریخ درس اگر نمی گیریم، دستکم عبرت بگیریم!
بعضی ها می گویند آقا عمر من کفاف نمیده به درست شدن این کشور، برم رای بدم که چی بشه؟
در طول تاریخ ۲۵۰۰ ساله ایران، هزاران نفر برای دفاع از این آب و خاک به جنگ رفتند، با این پیش فرض که شاید کُشته شوند و هرگز برنگردند.
اگر امروز ایران وجود دارد مدیون کسانی است که برای آن کاری کردند نه آنها که فقط برای منافع خودشان و اینکه عمر من کفاف نمی دهد با آن قهر کردند.
بعضیها میگویند رأی نمیدهیم، چون به قول مارک تواین «آنجا كه آزادي نيست، اگر رأی دادن چیزی را تغییر میداد، اجازه نمیدادند که رأی بدهید!»
او فقط همین یک جمله را نگفته، نقل میکنند که گفته است: «بيست سال بعد، بابت كارهايي كه نکردهای بيشتر افسوس میخوری تا بابت كارهايي كه کردهای. بنابراين، روحيه تسلیمپذیری را كنار بگذار، از حاشيه امنيت بيرون بيا، جستجو كن، بگرد، آرزو كن و كشف كن».
فراموش نکنیم که سال ۸۴ احمدینژاد مدیون کسانی نبود که به او رأی دادند، مدیون کسانی شد که اصلاً" رأی ندادند!!
بعضی ها می گویند رای نمی دهیم، چون توی این کشور دمکراسی وجود ندارد.
ایران سرزمینی است که در غرب آن داعش مردم را زنده زنده توی قفس می سوزاند، در شرق اش پشمینه پوش های طالبان به روی دختران اسید می پاشند که به مدرسه نروند، در جنوب آن کشورهای عربی هنوز دست شان از خون ما در جنگ ٨ ساله سرخ است، در شمال آن خرس روسیه مثل همیشه در طول تاریخ آماده بلعیدن مان است ... ما در قلب خاورمیانه زندگی می کنیم نه دامنه های آلپ. اینجا سوئیس نیست. دمکراسی را هیچ فروشگاهی بسته بندی شده نمی فروشد. هیچ حکومتی به مردم دمکراسی «نمی دهد». دمکراسی آموختنی است و صندوق رای یک نشانه از دمکراسی. با آن قهر نکنیم.
رای می دهم ..
سلام دوست عزیز
راه حل جایگزین شما به جای رای دادن چیه کسی که میگه رای ندیم یه راه حل جایگزین باید ارائه بده
من اتفاقا رای میدم به خاطر همون روستایی تا دوباره سایه پوپولیسم و گرانی افسار گریخته رو این کشور نیفته به خاطر اون مریض هایی که در دوران تحریم به خاطر دارو سختی های زیادی کشیدن
دوستانی که چند ساله انتخابات رو تحریم کردن بگن چه چیزی رو تونستن تغییر بدن چه دستاورد مهمی داشتن چه کمک بزرگی تونستن بکنن
با عرض پوزش این تحلیل های شما مال خیلی وقت یشه و دیگه کاربردی نداره بهتره که در امروز زندگی کنیم
کم هزینه ترین راه تغییر و اصلاحات از مسیر همین انتخاباته
مستر پِپرو شما تو امروز زندگی کن و برو رای بده من نظرم را گفتم کاملا هم واضح گفتم.
شما آلزایمر دارید انصافا مملکتی که احمدی نژاد 8 سال تر زد بهش و بعد 4 سال همون شخص رد صلاحیت میشه کاملا مشخصه اوضاع و احوالش تو چه شرایطی هستش.
من طرف هیچ شخصی و یا نهاد و بنیادی نیستم این دو شخص کروبی و موسوی برای چی باید در حصر خانگی باشن؟
دیندار هم نیستم ولی گفته، گفته ی امام رضا هستش وقتی کسی قتلی میکنه حتی پیامبری را به قتل برسونه باید براش دادگاه برپا بشه و دلیل کارش و دفاعیاتش را بیان کنه.
حتی داداگاه برای اینا هم تشکیل نشد هر چند این دو شخص هم میومدن چاپول میکردن و میرفتن.
این آقای روحانی همون شخصی بود که گفتش من بیام راس کار زندانی هایی سیاسی را آزاد میکنم، ملت را سرشار از دار آمد میکنم، مردم به دولت پول بدن نه دولت به مرد صدقه بده.
در دوره ی این مرد خاکستری زندانی های سیاسی افزایش پیدا کرد، پیر و جوان همگی دارن به شغل شریف مسافرکشی رو میارن اون تازه مسافر گیرشون نمیاد.
چی داری میگی مستر
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)