وقتی سوتینو دراورد اون دختره کم مونده بود سکته کنه
زدی به صحرای کربلا
اکثرا کسایی که میگن رای نمی دیم در جواب اینکه چیکار باید بکنیم ، در واقع هیچ جوابی ندارن و نیاز به اینکه دکترای جامعه شناسی و روانشناسی مدنی اجتماعی داشته باشن نیست دوست عزیز ومن این سوال رو از عمد پرسیدم تا بودنی هیچ جوابی نداری
شما با این رای ندادن می خواید خوارکی براتون جور بشه که تا آخر عمر نق بزنید و بنالید و بگید همه چی از پیش تعین شدست آقای روحانی گزینه مد نظر حاکمیت نبود و نیست اما چهار سال به رای مردم رییس جمهور شد و همچنین محمد خاتمی
چهار سال پیش کسانی بودند که نظر حاکمیت بهشون نزدیک تر بود اما ما نزاشتیم بیان بالا . و ما باز با رای دادنمو تونیستیم سال 88 هزینه زیادی رو رو دوش حکومت بزاریم راه حل یعنی این برادر نه یه جا نشستن و دائم غر زدن
من رای میدم و تمام تلاشمو میکنم تا رای خاموشا رو به پای صندوق بکشونم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت های جالب دکتر زیبا کلام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست هارو پاک کردم چون به هم ریخته شده بودن
این صفحه تمام ویدیو هارو داره میتونید تماشا بفرمایید
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
سلام عزیزان نظراتتون رو خوندم و برای تک تک نظرات موافق و مخالف احترام قائلم و اجازه میخوام من هم نظرم رو بدم .
دوستان مخالف رأی دادن , روی صحبتم با شماست . شما که به هر دلیلی مخالف رأی دادن هستین باید توجه داشته باشین که چه در این امر شریک باشین یا نباشین مملکت بدون رئیس جمهور نخواهد موند و هر کدوم از این آقایان در رأس قدرت باشه بخور بخور و چپاول اموال ملت و کشور و پارتی بازی و رانت خواری و فقر و فحشا و ... خواهد بود حالا بنا به صلاح دید فرد منصوب شده هر کدوم از اینها شدت و ضعف دارن . پس بالاخره کسی داره به شما و کشور شما حکومت میکنه .دوستان اونی که شما مد نظرتونه شدنی نیست چون خانه از پای بست ویران است , پس چه بهتر رأی بدیم حداقل به اون کسی که تا حدودی ولو خیلی کم معیارها و دیدگاههاش به ما نزدیکه حالا هر کسی میخواد باشه ( اینکه به کی رأی بدیم هم خودش یه بحث جداگانه س که من الان به اون کاری ندارم) . یه مطلب مهم دیگه اینه که تعداد افراد روستایی واجد شرایط برای رأی دهی هجده میلیون نفره که طبق آمار حاصله 95% رأی میدن . این در حالیه که این نسبت در شهرها زیر هفده میلیونه و افرادی که رأی میدن زیر 50% هست با این امار متوجه شدین که در حقیقت روستائیان عزیزمون بیشترین نقش رو در تعیین انتخاب فرد اصلح ایفا میکنن. روستاییان عزیزی که با وجود ده سر عائله و نفری 45 هزار تومن یارانه زندگیشون به مراتب راحتتر از زندگی خانوار سه یاچهار نفری شهری با اون هزینه های سرسام آور مسکن و ازدواج و آب و برق و... میگذره . دغدغه ی شما دوست عزیز هر چیزی که هست با کنار گود ایستادن و تماشا کردن حل نخواهد شد . مشارکت شما در انتخابات شاید کمکی به ایجادکار و اشتغال و ازدواج و... نکنه ولی حداقل تلاشت رو کردی برای روی کار اومدن کسی که فکر میکنی اصلحتره . شاید بگی هیچ کدوم درسته , ولی به هر حال چه من و شما بخواهیم چه نخواهیم یکی از این آقایان انتخاب خواهند شد . امیدوارم تا حدودی تونسته باشم منظورمو برسونم موفق و مؤید باشید.
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)