نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: رای شما در انتخابات ریاست جمهوری

رأی دهندگان
274. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • حسن روحانی

168 61.31%
  • ابراهیم رئیسی

23 8.39%
  • دیگران

10 3.65%
  • شرکت نمیکنم

73 26.64%
صفحه 11 از 147 نخستنخست ... 9101112132161111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 1470

موضوع: انتخابات ریاست جمهوری و شوراها | مشهد را خدا آزاد کرد

نیمه فعال
    تصاوير پيوست شده

2. کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دوستان عزیز همیشه اینو بخاطر داشته باشین که سیاستمدار بد، توسط مردم خوبی انتخاب می شوند که رای نمی دهند. تصمیم نهایی با شماست.

4. 3 کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    رفقا فقط به رئیسی رای ندین

خداوکیلی ریدن تو شهر مشهد اینو پدر زنش اگه میخواین رای بدین به همین روحانی یا اسحاق رای بدین

6. 3 کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    دوستان عزیز همیشه اینو بخاطر داشته باشین که سیاستمدار بد، توسط مردم خوبی انتخاب می شوند که رای نمی دهند. تصمیم نهایی با شماست.
    اسکی از پست علی کریمی

8. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    عالی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

10. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    شیپورچی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    این گونه از جانداران را مزدور دیوث می نامند

14. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    1.من صدای شادمهر عقیلی رو دوست دارم دلیل نمیشه تو همه ی مسائل شادمهر رو الگوی خودم قرار بدم مگه بچه 2 سالم کپی برداری کنم؟ ایشون یه انسانه مستقله با یه مدل افکار بنده هم همینطور خلط نشن مباحث با هم
    هر آدمی که صدایه شادمهر رو دوست داره یا موسیقی گوش بده باید بی دین و ایمون باشه؟ استدلاله شما اینه؟

2. در ضمن مگه رئیسی شادمهر رو از کشور انداخته بیرون؟

3. برو سرچ کن ببین کی رو اعدام کرده؟زشته سنگه منافقین رو به سینه زدن
    شما تو شرایطه اون زمان بودید که اینقدر راحت قضاوت میکنید؟

4. اگه تاریخ رو ورق میزنید پس درست ورق بزنید کیا بودن میخواستن هر کی تو نماز جمعه اغتشاش درست کرد تو ملاعام اعدامش کنن...درست ورق بزنید تا بدونید کیا میخواستن تو دانشگاه دختر و پسر رو از هم جدا کنن که با مخالفته رهبری مواجه شدن. الان خوده تو داری طرفداری همچین آدمی رو میکنی پس خودتم متناقضی دیگه

5.در ضمن رئیسی گفت مخالفه کنسرت نیست.چرا جو میدیم؟
    تو مشهد اگه برگزار نمیشه علت داره چون اصن خنده دار میشه مشهد یه شهره مذهبیه...چرا یه نفر حالش گرفته باشه بره مشهد آرامشه روحی پیدا میکنه؟ بخاطره فضایه عرفانی که دارس...
    میخوان اون حالته عرفانیه بمونه...اصن واسه همین شده بزرگترین شهره توریستیه ایران..
    یعنی بخاطره امام رضا و اون حسه ارامش خوب به مردمه که توریستی شده وگرنه مشهد چی داره

یعنی کله ایران داره کنسرت برگزار میشه یه شهره مشهد نمیشه که اونم دلیلشو گفتم

همه افرادی که مخالفه رئیسی هستن دلیلشون فقط اینه که پدرزنش فلانه
    منتها من میگم این آدم از پدرزنش جداس یه ادمه مستقله تا الانم ندیدم شخصه خودش حرفه بی منطقی زده باشه اگه اینجور بود که جناحه مخالفش هاشمی رفسنجانی نمیگفت من رئیسی رو ادمه عاقلی یافتم جناحه مخالفه آدم همچین حرفی بزنه خیلی حرفه ها
    معمولا کسی رو که حکمشو دادن وداره دوران محکومیتشو میگذرونه دوباره نمیارن تو سه دقیقه دادگاهشو برگزار کنن و اعدامش کنن خلاف شرع و اخلاقو و همه چیزه . اون فایل دیدار حضرات با آقای منتظری رو گوش بده ببین چه تلاشی میکنن تا ایشون رو هم راضی کنن برا اعدام ها اما ایشون راضی نمیشه حتما گوش کن
    و الا کسی اینجا از منافقین حمایت نکرده حرف ما اینکه طبق شرع کسی که یکبار دادگاه براش تشکیل شده و داره دوران محکومیتشو میگذرونه نباید دوباره محاکمه بشه
    در ضمن تفکرات بسته همین حضرات باعث رفتن شادمهر ها از این کشور شدند
    ویرایش توسط pepero : 05-10-2017 در ساعت 03:06 PM

16. کاربر مقابل از pepero عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    1.من صدای شادمهر عقیلی رو دوست دارم دلیل نمیشه تو همه ی مسائل شادمهر رو الگوی خودم قرار بدم مگه بچه 2 سالم کپی برداری کنم؟ ایشون یه انسانه مستقله با یه مدل افکار بنده هم همینطور خلط نشن مباحث با هم
    هر آدمی که صدایه شادمهر رو دوست داره یا موسیقی گوش بده باید بی دین و ایمون باشه؟ استدلاله شما اینه؟

2. در ضمن مگه رئیسی شادمهر رو از کشور انداخته بیرون؟

3. برو سرچ کن ببین کی رو اعدام کرده؟زشته سنگه منافقین رو به سینه زدن
    شما تو شرایطه اون زمان بودید که اینقدر راحت قضاوت میکنید؟

4. اگه تاریخ رو ورق میزنید پس درست ورق بزنید کیا بودن میخواستن هر کی تو نماز جمعه اغتشاش درست کرد تو ملاعام اعدامش کنن...درست ورق بزنید تا بدونید کیا میخواستن تو دانشگاه دختر و پسر رو از هم جدا کنن که با مخالفته رهبری مواجه شدن. الان خوده تو داری طرفداری همچین آدمی رو میکنی پس خودتم متناقضی دیگه

5.در ضمن رئیسی گفت مخالفه کنسرت نیست.چرا جو میدیم؟
    تو مشهد اگه برگزار نمیشه علت داره چون اصن خنده دار میشه مشهد یه شهره مذهبیه...چرا یه نفر حالش گرفته باشه بره مشهد آرامشه روحی پیدا میکنه؟ بخاطره فضایه عرفانی که دارس...
    میخوان اون حالته عرفانیه بمونه...اصن واسه همین شده بزرگترین شهره توریستیه ایران..
    یعنی بخاطره امام رضا و اون حسه ارامش خوب به مردمه که توریستی شده وگرنه مشهد چی داره

یعنی کله ایران داره کنسرت برگزار میشه یه شهره مشهد نمیشه که اونم دلیلشو گفتم

همه افرادی که مخالفه رئیسی هستن دلیلشون فقط اینه که پدرزنش فلانه
    منتها من میگم این آدم از پدرزنش جداس یه ادمه مستقله تا الانم ندیدم شخصه خودش حرفه بی منطقی زده باشه اگه اینجور بود که جناحه مخالفش هاشمی رفسنجانی نمیگفت من رئیسی رو ادمه عاقلی یافتم جناحه مخالفه آدم همچین حرفی بزنه خیلی حرفه ها
    داداش من خودم مشهدیم

اولا که مگه قانون منع کنسرت تو مشهد رفته مجلس تصویب شده که اینا نمیذارن کنسرت برگزار شه همون مقام معظم شما میگه هیچ کس بالاتر از قانون نیس پس چطور علم الهدی خودشو بالاتر از قانون میدونه که نمیزاره کنسرت برگزار شه

دوما دم حرم یه عالمه دختر و زن جوون با پوشیه تن فروشی میکنن واسه یه لقمه نون میرن با زائرهای عرب میخوابن این تن فروشی ها به خاطر یه لقمه نون حس خوب و آرامش معنوی به قول شما رو بهم نمیریزه کنسرت بهم میریزه ؟ این عربا فک میکنی فقط به خاطر زیارت میان مشهد ؟؟ فک میکنی ملت فقط برا زیارت میان مشهد ؟؟

سوما اگه یه نفر شیعه نباشه یا اصلا مسلمون نباشه ولی تو مشهد زندگی کنه حق نداره تو اوغات فراغتش یه کنسرت بره بعدشم چه ربطی داره مگه ما گفتیم برن تو حرم امام رضا کنسرت بزارن

چهارما چرا همه جای ایران کنسرت برگزار شه مشهد نشه این چه عدالتیه چه برابریه

پنجما : من خودم الان 25 ساله مشهد زندگی میکنم هرجا میری زمین های چنصد و چند هزار هکتاری یه گوشه افتاده دورشم یه دیوار کشیدن و روش نوشتن ملک متعلق به استان قدس رضوی میباشد زمینا همینطوری خالی بدون هیچ فعالیتی ول شدن به امون خدا اونوقت نصف بیشتر مشهدی ها خونه ندارن به خدا قسم من نصف شبا که میرم بیرون قدم بزنم و سیگار بکشم ملتی رو میبینم که سرشون رو کردن تو اشغال ها یه کیسه رو دوششون دارن پلاستیک و غیره جمع میکنن که برن کیلوی سه چهار هزار تومن بفروشن یه نون خشکی گیرشون بیاد شکمشون رو سیر کنن

ششما : این اقای رئیسی مدت ها تو دادگستری بوده مدت ها تولیت استان قدس دستش بوده پدر زنشم که رسما داره سال ها تو مشهد حکومت میکنه چرا اینا تو این همه سال به داد مردم مشهد نرسیدن چرا این کارتون خواب ها رو بهشون رسیدگی نکردن چرا باید پیرزن ها بیفتن تو مغازه ها گدایی کنن و زن های میان سال سر چهارراه ها گل بفروشن و یا دست فروشی کنن این اقای رئیسی و پدر زنش شهر مشهد رو کلا در اختیار دارن هیچ غلطی نکردن حالا یهو اومده میگه مردم مظلوم مردم مظلوم

حرف اخر اگه هرکودوم از مطالب بالا رو من با چشمای خودم ندیده باشم و بیان کرده باشمشون خدا ایشالله به کمرم بزنه
    ویرایش توسط *_* : 05-10-2017 در ساعت 03:07 PM

18. 6 کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط pepero نمایش پست ها
    معمولا کسی رو که حکمشو دادن معمولا دوباره نمیارن تو سه دقیقه دادگاهشو برگزار کنن و اعدامش کنن
    اینجا کسی از منافقین حمایت نکرده
    و در ضمن شادمهر رو تفکرات بسته همین حضرات بیرون انداختن
    گفتم شما نه اعدامیا رو دیدی نه جرمشونو میدونی نه میدونی گناهکارن یا بی گناه پس قضاوت نشه بهتره. در ضمن به قوله شماها یه آخوند بگه کنسرت اگه حاله مردم رو خوب کنه موردی نداره رو میگی تفکره بسته؟
    این نظره شماس
    مگه من اومدم گفتم که به کی رای میدی نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم دلیلی نمیبینم هر کاربری هی نقل قول بگیره بخواد بحث راه بندازه
    ویرایش توسط Aghili : 05-10-2017 در ساعت 03:22 PM

20. کاربر مقابل از Aghili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 11 از 147 نخستنخست ... 9101112132161111 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)