تورو خدا اینو نگا جنازه طرف هنوز رو زمین مونده میخواد تنفس مصنوعی دهان به دهان بده بهش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورو خدا اینو نگا جنازه طرف هنوز رو زمین مونده میخواد تنفس مصنوعی دهان به دهان بده بهش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسحاق جهانگیری با انتشار پستی در صفحه توییتر خود تاکید کرد که صحبتهای مهمی با مردم دارد.
متن این پست توییتری به شرح زیر است:
دوشنبه شب در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما صحبت های مهمی با مردم خواهم داشت
یا حجت بن الحسن، کلید رو بگیر از حسن
یارب این نوگل خندان که سپردی به منش
میسپارم به تو از چشم حسود چمنش ������������
بابا جهانگیری چرا همه چی رو میگه ؟
الان دوست دخترم مسیج داده
من بستنی ۴۰۰ هزار تومنی میخوام
خب من الان چه گوهى بخورم
روحانی قطعا رییس جمهوره تا چند روز آینده جهانگیری و هاشمی طبا با رضایت قلبی کامل به نفع روحانی میرن کنار اما بعیده این اصولگرایان قدرت طلب به نفع هم برن کنار، اگر قالیباف یا رییسی کنار بکشن (که البته خیلی بعیده) معنیش اینه که قبول دارن در مناظره لوله شدن و برای ضایع نشدن بیش از حد خودشون کنار می رن نه به خاطر همدیگه
اشتباه پشت اشتباه ! این کار به نوعی پذیرش شکست در مناظره دیروزه ! در صورتی که اصن باختی در کار نیست !!! این کار تو ذهن ملت شائبه به وجود میاره که چون طرف باخته میخواد اینجوری جبران کنه
دو تا زدی دو تا خوردی اتفاقی نیفتاده . خوب معلومه این مناظره رو در رو به نفع اوناست چون عقبن و قافیه رو باختن من نمیدونم چقدر این مشاورای روحانی احمقن
هنوزم نتونستم درک کنم چرا جهانگیری به قالیباف حمله کرد در حالی که قالیباف همون مناظره قبلی کارش تموم شده بود
ای بگم خدا چیکارت نکنه جهانگیری که الکی جو دادی
نکته : اسم پسر قالیباف "اسحاقه" یعنی تو خونه هم نمیتونه جهانگیری رو فراموش کنه. این عذاب که میگن همینه ها
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)