نوشته اصلی توسط
biseda
بقران از ملت ایران ساده تر وجود نداره.هرکی اومد شیره ایران مکید و رفت و هشت سال بعد یکی دیگه اومد ایران و غارت کرد واسه خودشو اطرافیانش که وقتی مرد هزار نسل بعد خودشم میخوره تموم نمیشه.ببینید رئیس جمهور شدن چه حسنی داره که عملا تو صدا سیما و جلوی چشم میلیون ها بیننده همدیگه رو دزد خطاب کردن اونم به قول خودشون با مدرک.حالا ملت غیور ایران رپیسی رئیسی_روحانی روحانی میکنن.یا اگه رئیسی رای بیاره کشور چنان میشه یا روحانی رای بیاره چنان میشه.کلاهتونو قاضی کنید چه نفعی واسه ملت داشتن این آقایون؟بیدار شید و رای ندید بفهمن مردم خسته شدن.ی کارگر بدبخت با حقوق وزارت کاری و فرزند دانشجو کرایه خونه انواع اقسام قبض ها کمرش داره زیر مشکلات خم میشه و آقایون برای پر کردن جیباشون و حساب بانکی هاشون چه دروغ های قشنگی که تحویل مردم نمیدن.روحانی اگه قرار بود کاری بکنه 4سال پیش میکرد.رئیسی هم بیاد باز همون آش و همون کاسه.شاید الان میگید من بسیجی ام و نمیفهمم و بچه ام...ولی شما ها که عقلتون میرسه کمی فکر کنید.در ضمن هر جا میشنویم که میگن همشون سر و ته ی کرباسن ولی باید بین بد و بدتر یکی انتخاب بشه.عزیز من بد و بدتری وجود نداره این آقازاده ها همشون به فکر منافع خودشونن ن ملت.امیدوارم ی روزی ایران ایرانی باشه که رئیس جمهورش برای رای آوردن دروغ های خوشگل به مردم ساده لوح نده و در عمل به فکر رفاه مردم باشه.که فکر میکنم عمرم ج نده که ببینم.