خیلی جالبه!!
با تمام حمایتهایی که از تیم دو نفره تتل و رییسی کردن و با تمام تبلیغات و تخریب , و تمام دروغ و دونگهایی که بستن و رای خیلی از همونهامون رو برگردوندن
ولی با این حساب
باز هم الان سر تا پای هیکلشون بنفش شده!!
خیلی جالبه!!
با تمام حمایتهایی که از تیم دو نفره تتل و رییسی کردن و با تمام تبلیغات و تخریب , و تمام دروغ و دونگهایی که بستن و رای خیلی از همونهامون رو برگردوندن
ولی با این حساب
باز هم الان سر تا پای هیکلشون بنفش شده!!
از طرف خودم و همه دوستان نایب قهرمانی جناب رییسی رو تبریک میگم خب البته سطح مسابقات خیلی بالا بود و رقبا خیلی با آمادگی کامل اومده بود بجز دونفرشون
آقا تبریک به همه با این حال من فکر می کنیم آرای روحانی به مراتب بیشتر و آرای رئیسی به مراتب کمتر از این باشه ... مثلا من خودم منشی شعبه ( کاربر رایانه ) تو یکی از شعب بودم ساعت 4 صبح که تو شهرمون تقریبا نصف صندوق های رای را شمارش کردن و به فرمانداری آوردن روحانی با 18000 رای اختلاف پیشتاز بود همچنین مثلا همسرم هم تتو یکی از شعب بابل بود که اونجا از مجموع 1200 رای روحانی 1000 رای آورد و رئیسی 100 رای
ولی باز هم تبریک به خاطر این پیروزی بزرگ به همه و انشالله در درجه اول هفته بعد با آغاز ماه مبارک رمضان صدای استاد شجریان را قبل از افطار در تلویزیون بشنویم
با رای ملت، ایران همچنان سرای امید ماند
از اصولگراها بعیده 15میلیون مشارکت داشته باشن نهایت رایشون 10تا12 میلیونه
...
دوستان تبریک میگم که سایه این تند روها از شر همه ملت کم شد
رای رئیسی به این خاطر رفته تا 15 میلیون چون 4میلیونش رو خریدن با نون پنیر برنج کارت بانکی قیمه و هزار کوفت زهرمار
الی یه سوال
متولد کدوم دهه هستی ؟
بیلاخ برای رئیسی
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)