نوشته اصلی توسط shahkar خدا رو شکر وضعیت موسیقی داخل و خارج سرجمع بهتر از سینماس زیاد توفیری نداره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ایده جدید ندارن موسیقی داخل داره به فنا میره نگو داخل چون هنوز از اونوريا جلوتره پاپ داره در جا ميزنه وگرنه راك و رپ پيشرفت خوبي داشته والا زير زمينيامون كاراشون خيلي قويتره
نوشته اصلی توسط tandis_m قبلا خيلي حتي كنسرتش رفتم ولي الان اصلا با آهنگاش نميتونم ارتباط برقرار كنم همش صداتو مليح كني كه نشد استعداد خوانندگي شما باید بری کنسرت یزدانی تا یه چند تا نعره بکشه کنسرت فلاحی خواب آوره
shahkar
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شما باید بری کنسرت یزدانی تا یه چند تا نعره بکشه کنسرت فلاحی خواب آوره نعره
نوشته اصلی توسط tandis_m نگو داخل چون هنوز از اونوريا جلوتره پاپ داره در جا ميزنه وگرنه راك و رپ پيشرفت خوبي داشته والا زير زمينيامون كاراشون خيلي قويتره من که رپ گوش نمیدم ، راک هم تعریفی نداره تو موسیقی ایران از اونوریا جلوتره ولی با این وضع به فنا میره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شما باید بری کنسرت یزدانی تا یه چند تا نعره بکشه کنسرت فلاحی خواب آوره يزداني نه ، نوع كاراش هر سليقه اي رو در بر نميگيره تك و توك آهنگاشو دوست دارم از جمله تهران
نوشته اصلی توسط tandis_m يزداني نه ، نوع كاراش هر سليقه اي رو در بر نميگيره تك و توك آهنگاشو دوست دارم از جمله تهران پس کنسرت خواجه برو ، فقط وقتی شروع کنه به خوندن فک میکنی یکی دیگه داره میخونه
نوشته اصلی توسط tandis_m قبلا خيلي حتي كنسرتش رفتم ولي الان اصلا با آهنگاش نميتونم ارتباط برقرار كنم همش صداتو مليح كني كه نشد استعداد خوانندگي شما به مدت یه هفته آهنگاشو گوش ندید بعدش روزی یه دونه به مدت یه ماه تجویز دکتره
نوشته اصلی توسط shahkar شما به مدت یه هفته آهنگاشو گوش ندید بعدش روزی یه دونه به مدت یه ماه تجویز دکتره نوچ مازيار تموم شد برام
نوشته اصلی توسط tandis_m نوچ مازيار تموم شد برام حالا می بینیم. شرط ببندیم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن