البته منم شرایط تو رو داشتم اما انتقالی گرفتم مث چی پشیمون شدم...وانتقالی برای خودم بهشت ساخته بودم!
البته منم شرایط تو رو داشتم اما انتقالی گرفتم مث چی پشیمون شدم...وانتقالی برای خودم بهشت ساخته بودم!
نمیدونستم توی خدمت انتقالی میدن . شرایط انتقالی گرفتن توی خدمت چیه ؟
یه سوالم داشتم اینکه من لیسانس برق صنعتی دارم اگه برم خدمت باید پست بدم ؟
45 روز خدمت میکنی 14 روز میایی خونه ؟ کلاهت رو پرت کن هواااا
من 30 روز خدمت میکردم 1 روز مرخصی استحقاقی میدادن :|
البته پنجشنبه بعد وقت اداری میرفتم اون روز حساب نمیشد ، جمعه هم که تعطیله حساب نمیشد ، شنبه استحقاقیم بود حساب میشد یکشنبه هم که باید صبح قبل از اومدن فرمانده اونجا بودم/
در ضمن همین هفته های اولش سخته بعدش میشه بگو و بخند عمراً بتونی دل بکنی بیایی مرخصی![]()
#اشتباه_خوب
تو همون دوران آموزشی باید دنبال امریه باشی ، یا تک پسر باشی تا تو استان خودت بیافتی
تو نیروی انتظامی درجه ت میشه ستوان سوم و اگه تو راهنمایی افتادی میری به خیابونا برا ثبت برگ جریمه
اگه تو کلانتری افتادی میشی اپراتور یا راننده
ستوان سوم رو هم که به پاسگاه نمیدن ولی خُب اونجا هم افتادی به دلیل کمبود نیرو تو پاسگاه ، میشی همه کاره حتی سرباز پست!
تو ستاد فرماندهی هم بیافتی میشی دفتردار مثلاً بازرسی ، یا عقیدتی ، یا پلیس پیشگیری و...
ویرایش توسط Click4u : 05-22-2017 در ساعت 07:19 PM
#اشتباه_خوب
سلام من که نمی دونم ولی ایشا ا.... به این خواسته ات برسی
ببین دوست عزیز من خدمت تو شهر خودم بودم ولی تو سیستان بودم بهتر بود چون تو نقطه صفر مرزی بدون امکانات خدمت کردم بدون اب برق تو برف نون کپک زده
ولی برادر کوچیکم تو رشت خدمت کرد تو نیروی دریایی مثل یه اقا
الان بستگی به خودت داره برو ببین تو شهر خودت وضع چطوره بیای راحت هستی یا وضعیتش بدتر هست
مرخصی چطور تو شهر خودت میدن اینها رو بسنج بعد اقدام کن
اگه اشنا داری که امدی شهرت هواتو داشته باشه بیا وگرنه اگر شرایط مناسب نیست نیا چون خیلیها زمان خدمت من انتقای گرفتن وی مثل سگ پشمون بودن
گفتم اول تحقیق کن بعد عمل کن فقط فقط بخاطر دوری از خونه چشم بسته اقدام نکن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)