سلام بــه دوستان رپ باز خودم
گفتم یه تاپیک توی موزیک باران داشته باشیم که فقط و فقط آهنگ هــای درجه یک رپ رو به اشتراک بذاریم تا بقیه همه استفاده کنن . ممنون از همگی
سلام بــه دوستان رپ باز خودم
گفتم یه تاپیک توی موزیک باران داشته باشیم که فقط و فقط آهنگ هــای درجه یک رپ رو به اشتراک بذاریم تا بقیه همه استفاده کنن . ممنون از همگی
ویرایش توسط Antiiik : 05-22-2017 در ساعت 05:41 PM
Hamid Sefat - Hayhat
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Antiiik : 05-22-2017 در ساعت 06:13 PM
مرسی از تاپیک
اما به عنوان پست اول کل کارای حمیدصفت رو بذاری تو کفه ی ترازو اینطرف هم تنها یدونه از کارای بهرام یا علی سورنا رو بذاری برابری میکنه!!!
آخه حمیدصفت و رپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من که تو تاپیک بهترین های رپ حمیدصفت نمیتونه جایگاهی داشته باشه!
#اشتباه_خوب
این برا نمونه و شروع بود ، خب شما بذار ما استفاده کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)