سلام دوستان
مدت زیادی هست که دنبال نسخه با کیفیت این اثر میگردم...
اگر با کیفیت بهتر در اختیار دارید, ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
مدت زیادی هست که دنبال نسخه با کیفیت این اثر میگردم...
اگر با کیفیت بهتر در اختیار دارید, ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
من این کیفیت رو تو آرشیو داشتم تقدیم میکنم بد نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال جناب harf درست توضیح دادن، و تنها حرفی که من دارم بگم هم اینه که لعنت به حادثه تلخی که بر تاریخ ایران گذشت و هنر و موسیقی ایران رو به فنای مطلق داد، وگرنه ما امروز چه موسیقی هایی رو با چه کیفیت بی نظیر و چه استانداردهایی میتونستیم گوش بدیم
حیف که گرفتن از ما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک جان درست میفرمایند ، البته من خودم این نسخه رو گوش میکنم که در آلبوم ۴۰ آهنگ طلایی ستار هست ،
این نسخه توسط شرکت ترانه منتشر شد و بنظر من پرداخت بهتری روی اون صورت گرفته نسبت به نسخه ی کلتکس
موفق باشید
سلام بابک جان
ممنون از توضیحاتی که دادی
کماکان باید با همون نسخه ای که تو آلبوم شام آخر هست, سر کرد و مستی کرد!
به امید اینکه ورژن اصلی و کار درست این اثر (مثل خیلی دیگه از کارها که نسخه های اورجینال و استانداردش توی آرشیوها خاک میخوره) توسط افراد اهل فن بصورت حرفه ای تبدیل و بدست دوستداران موزیک برسه...
آره ، آلبوم شام آخر هم توسط شرکت ترانه منتشر شده ، من فکر کردم کمپانی کلتکس منتشر کرده ، در مورد کیفیت با هدفون مقایسه نکردم ولی به طور عمومی یادمه قبلا که با کامپیوتر پلی کردم از نظر وکال این ورژن آهنگهای طلایی بهتر بود ، البته فرمایش شما متین هست بابک جان ، بنابراین پیشنهاد من هم همان نسخه ی آلبوم شام آخر هست.
اهنگ تکیه گاه ستار با کیفیتی خیلی بهتر.این کیفیت را هم گوش کنید
دوستان سلام
دو آهنگ از زنده یاد مهستی و ابی عزیز اینجا آپلود میکنم
روی این آهنگها کار شده و مجدد ریمستر شدن (البته توسط یکی از دوستان عزیز)
دانلود کنید و نظرتون رو بگید.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بابک جان ممنون میشم این دو کار رو گوش کنی و نظرت رو اعلام کنی.
" گل واژه " از ساخته های استاد صادق نوجوکی:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)