کاملا درست و منطقی حالا یک مسئله
کاربر Ramin66 در تاپیک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] صفحه 73 پست شماره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آهنگ نفس با اجرای گوگوش رو آپلود کرده و گفته که این آهنگ رو پالایش کرده میشه لطفا شما این آهنگ رو بررسی کنین و نظرتون رو بگین
راستش من بی نهایت از کیفیت این آهنگ لذت بردم می خوام نظر شما رو راجع به این کار بدونم می خوام بدونم شما این آهنگ رو از نظر کیفیت تایید می کنید ؟
با تشکر
با سلام به دوستان
شایسته ی عزیز به نظر من این نسخه ای که این دوستمون گذاشتن کیفیت بازتر و بهتری نسبت به کیفیت شرکت ترانه داره
من بارها با هدفون های مختلف تست کردم و صدای خواننده رو در اینجا بازتر و صاف تر از نسخه ی ارجینال شنیدم البته با احترام به نظرات دوستان
و نسخه ی شرکت آونگ رو تو آرشیوم داشتم برات میذارم تا جستجو کامل بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ودرود ...من با اجازه دوستان موضوع این تاپیک راواسه استادستار شرح دادم وگفتن فکرکنم که نسخه بهتری ازآهنگ تکیه گاه داشته باشن وگفتن باید با نسخه شرکت ترانه مقایسه کنن وگوش بدن اگه کیفیت بهتری بود دراختیارما قرار بدن
سلام
جناب harf عزیز و بزرگوار اولا که به هیچ وجه ناراحت نشدم و ناراحت نیستم و اتفاقا چقدر خوشحالم از اینکه به درستی تربیت نشدن گوشهای منو به من گوشزد کردین و متوجه شدم که چقدر مونده تا به تعبیر شهیار قنبری بزرگ "درست شنیدن" رو یاد بگیرم، دوما بی نهایت سپاسگزارم برای وقتی که گذاشتی میدونم که بسیار وقت گیر بوده برای شما این بررسی و چقدر مقایسه تراک هایی که قرار دادین برای من موضوع رو روشن کرد، از تعبیر شما استفاده میکنم وقتی که "تراک ها رو در امتداد هم مقایسه کردم" فهیمدم از گوشهای من تا هنر درست شنیدن فاصله بسیارهباز هم برای وقتی که گذاشتی و برای این روشنگری بی عیب و نقصت صمیمانه ازت سپاسگزارم
ویرایش توسط Sargardan : 06-06-2017 در ساعت 09:55 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)